Äkkilähdöllä aurinkoon – näin löydät halvimmat matkat

09.01.2012

 

 

Äkkilähtö on erinomainen tapaa parantaa akuutiksi käyvä lomakuume. Hyvällä tuurilla pääset unelmiesi matkalle vain muutamalla satasella. Seuraavien vinkkien avulla löydät parhaat tarjoukset ja halvimmat matkat!

 

1. Toimi nopeasti

Äkkilähdöt ovat matkatoimistojen myymättömiksi jääneitä paikkoja, joista halutaan nopeasti eroon viime hetkellä ennen lähtöä. Paikkoja on aina tarjolla rajatusti, joten tartu tarjoukseen välittömästi sopivan löydyttyä.

 

2. Jousta majoituksen tasossa

Yleensä hotellin tähtimäärä käy ilmi äkkilähtötarjouksissa. Kaikkein halvimmissa tapauksissa kuitenkin voi olla, että se jää yllätykseksi lähtöpäivään saakka. Pieni jännitys kuuluu äkkilähdön luonteeseen. Jos tahdot vain etelään ja aurinkoon ja vietät joka tapauksessa päiväsi shoppaillen tai rannalla loikoillen, ei  kai ole väliä, onko hotellisi tähtimäärä kolme vai viisi?

 

3. Onko kohteella väliä?

Toiset lomailijat ovat tarkkoja kohdevalinnastaan, mutta monet äkkilähtöilijät valitsevat paikan suoraan hinnan perusteella – pääasia, että kohteessa riittää aurinkoa ja rentoa tunnelmaa. Tällä tavoin on mahdollista saada rento lomaviikko, rusketus ja laukku täyteen tuliaisia pikkuhinnalla. Esimerkiksi Kanariansaarille pääsee talvisin erittäin edullisesti verrattuna kauden muihin äkkilähtökohteisiin.

 

4. Matkusta lomakausien ulkopuolella

Kaikkien muiden matkojen tapaan myös äkkilähdöt ovat kalleimmillaan silloin, kun koululaiset lomailevat. Valitse siis oman lomasi ajankohta siten, että se ei osu kiireisimmille hiihto- ja kesälomaviikoille. Halvimpien matkojen löytymisessä auttaa myös, jos lähtöajankohdassa löytyy ainakin muutaman päivän haarukka.

 

5. Aseta matkavahti seuraamaan tarjouksia puolestasi

Rantapallon äkkilähtöhaun avulla voit selata parhaita tarjouksia kätevästi ja nopeasti. Palvelu käy läpi kaikkien suurimpien matkanjärjestäjien äkkilähdöt ja näin et itse joudu surffaamaan kaikkien sivuja erikseen läpi. Voit myös asettaa äkkilähtövahdin ilmoittamaan kiinnostavista tarjouksista suoraan sähköpostiisi. Äkkilähdöt löydät täältä.

Teksti: Riikka Krenn / Rantapallo.fi


Kommentoi