Meikkaa salaperäiset kissansilmät

02.02.2012

Sensuellin kissansilmärajauksen voi pitää arkimeikissä hillittynä, mutta muutamalla vedolla saat muokattua siitä näyttävän salaperäisen.

Klassinen kissakatse tehdään nestemäisellä eyelinerilla. Voit käyttää rajaukseen joko dipattavaa versiota tai aloittelijalle helpompaa tussia. Myös geelimäinen rajaus toimii kissameikissä.

Aloita rajaaminen silmän sisänurkasta.  Anna tussin pään nojata ripsen tyveen jotta saat rajauksen aivan ripsien rajaan.

Nestemäisellä eyelinerilla rajaus on piirrettävä yhdellä vedolla jotta jälki on siistiä.Tussilla tai geelimäisellä rajauksella voit tehdä pienempiä vetoja, siksi ne ovat helpompia kokemattomammalle meikkaajalle.

Älä vedä rajausta aivan luomen loppuun saakka, vaan lähde nostamaan sitä ylöspäin juuri ennen ulointa nurkkaa. Ihon vetäminen napakaksi ohimolta voi auttaa.  Näin rajaus pysyy siistinä ja kapeana eikä kasaudu ihon poimuihin.

Sähäkkä kissakatse yksinkertaisimmillaan.

Saat paksumman ja siipimäisemmän rajauksen, kun piirrät silmän ulkonurkkaan ikään kuin kolmion vetämällä viivan rajauksen kärjestä alemmas silmäkulmaan. Väritä kolmio.

Tällä kikalla silmäsi saavat enemmän vinoa muotoa ja näyttävät entistä kissamaisimmilta.

Lisää tehoa katseeseen saat sisärajauksilla. Rajaa silmän sisäluomi sekä ylhäältä että alhaalta joko mustalla kajalilla tai geelimäisellä rajauksella. Tussi tai neste eivät sovellu tähän tarkoitukseen.

Salaperäistä utuisuutta loihdit katseeseen lisäämällä alaluomelle vielä mustaa luomiväriä. Pehmennä jälki häivyttämällä siveltimen kärjellä.

Näin olet meikannut kiehtovat kissansilmät, jotka lumoavat esimerkiksi iltamenoissa.

Lisää vain ripsiväri tai irtoripset, ja meikkisi on valmis. Voimakas rajaus ei välttämättä kaipaa seurakseen edes luomiväriä, mutta saat viimeistellyn tuloksen sipaisemalla kulmaluulle ja luomen keskelle hohtavaa korostussävyä.

 

Teksti ja kuvat Sanni/Toimitus

 


Kommentoi