Pöytä on katettu väreillä ja nostalgialla

04.11.2013

Nyt ruokapöydässä saa leikkiä väreillä ja miksailla eri astiasarjoja! Enää ei tarvitse pysyä siinä tutussa ja turvallisessa kattaustyylissä, vaan voi laittaa mielikuvitusta peliin ja siirtyä pois mukavuusalueelta. Kauniisti somistettu pöytä tekee yhteisestä hetkestä entistä ikimuistoisemman.

Arabia järjesti Suomen kaunein kattaus-kilpailun tänäkin vuonna, ja kaikki halukkaat saivat osallistua kisaan oman kattauksensa kanssa.  Suositut bloggaajat pääsivät Arabian ja Indiedaysin kampanjan myötä luomaan omat kauniit asetelmansa sekä osallistumaan kilpailuun.

Lue ja katso, millaisia upeita lopputuloksia bloggaajat saivat aikaan Arabian selkeälinjaisia ja käytännöllisiä sarjoja yhdistelemällä. Entä miltä näyttää, kun vaaleaan sävyiseen kattaukseen tottunut bloggaaja kokeili villisti kirkkaita värejä?

At Maria´s -bloggaajan nostalgisessa kattauksessa eri sarjat sopivat kauniisti yhteen ja muodostavat ihastuttavan kokonaisuuden. Arabian sinivalkoisten 140 v juhlalautasten ja värillisten KoKo-sarjan astioiden yhdistelmä tuo kivaa persoonallisuutta muuten vaalean kattauksen keskelle.

Ota selvää postauksesta, mistä ruoasta Maria sai inspiraation oranssiin kulhoon!

atmarias
Katelautasiksi Maria valitsi Arabian Koko-sarjan valkoiset lautaset ja ruokalautasiksi pääsivät 140 v juhlalautaset Arja, Toini, Helka ja Heli. Lisäksi kattaukseen kuuluvat 24 h Tuokion syvät lautaset, KoKo-kulho mustikansinisenä ja pienemmät oranssit KoKo-kulhot.

atmarias2
Kahvikattauksessa Maria käytti valkoisia Nero-lautasia katelautasina, Tuokio-lautasia, KoKo-vateja ja Tuokio kahvi/teekuppeja. Mustikkakukko on paistettu Arabian Uunikokkivuoassa.

My second hand life -blogin Maijun sisustukseen kuuluu rento eriparisuus. Tuikut ja kukat kuuluvat kivaan kattaukseen, ihan vain rennosti sinne tänne laitettuna. Maijun kattaus rakentuikin 140 v lautasten ympärille, jotka ovat perinteikkäitä ja juuri sopivan erilaisia keskenään.

Katso postauksesta, mikä bloggaajan miehen mummin esine pääsi kattauksen rekvisiitaksi. 

mysecondhandlife
Kattaukseen sinivalkoista tunnelmaa toivat Arabian 140 v juhlalautaset ja Tuokio-lautaset.

Uusi KuuEmilian ruokapöydässä astiat ovat lähinnä valkoisia tai vaaleansävyisiä. Moni voi varmasti tunnustaa, että sortuu itse samaan. Tällä kertaa Emilia kuitenkin kokeili rohkeasti värejä, mikä oli hänelle aivan uutta. Punainen lanka löytyikin, kirjaimellisesti!

Lue blogista, mitä tapahtui, kun Emilia haastoi itsensä kokeilemaan lämpimiä sävyjä. 

uusikuu
Kattaukseensa Emilia valitsi Arabian Runo -sarjan Syyshehku-lautaset, pienemmät Talvitähti-lautaset ja KoKo-sarjan XS-kokoiset espresso-kupit. Lisäksi kattaukseen pääsi KoKon vati M-koossa.

Rillan kodissa kattaus koostu oliivista, mustikasta, kurjenpolven lehdistä ja koristeomenapuun omenoista. Sininen ja vihreä ovat olleet astioissa Rillan suosikkeja aina. Asetelmassaan Rilla yhdistelee KoKo- ja Runo-sarjoja luoden tunnelmallisen kokonaisuuden.

Katso blogista Rillan sinivihreä kattaus!

idrillankoti2
Rilla ihastui KoKo-sarjan mustikansiniseen mukiin ja vatiin. Hän yhdisti ne upeasti kuvioituihin Runo-sarjan Kesäsäde-astioihin: käyttöön pääsivät syvä lautanen, reilun kokoinen tarjoilukulho ja kannellinen kaunis rasia.

All you need is White Satu yhdisteli pastellinsävyjä ja loi soman kattauksen syysbrunssille. Hempeät värit tuovat ihanasti hedelmät esiin, ja piristävät kaamosväsymyksen keskellä. Yksinkertaisen virtaviivainen Nero-sarja sopii kivasti yhdisteltäväksi pyöreämuotoisen KoKo-sarjan kanssa.  Tämä pöytä suorastaan odottaa iloista seuruetta.

Ota selvää, kuinka helposti brunssikattaus muuttuu illalliskattaukseksi.

allyouneediswhite
All you need is White -bloggaaja yhdistelee kattauksessaan sekä mustia että valkoisia Nero-lautasia sekä pastellisia KoKo-kulhoja ja KoKo-mukeja. Satu viehättyi KoKo-sarjan kaatimesta.

All I ever wanted is here -blogin Karla loi kattauksensa Arabian ykkössuosikkinsa Nero-sarjan ympärille.  Karlan asetelma on oodi rauhalliselle ja runsaalle aamuhetkelle. Tunnelmaa tukee harmoninen väripaletti, puhtaan valkoinen saa seurakseen lämmintä ruskeaa, rauhallista harmaata sekä säväyttävää pistaasia. 

Katso Karlan kattaus tästä.

allieverwantedishere
Karlan kattausta piristivät pistaasin väriset KoKo-kupit ja lautaset. Tablettien sijaisena käytetään Nero-sarjan isoa neliölautasta. Teemukin katelautasena toimivat mainiosti Nero-sarjan pienemmät neliölautaset.  Puuro tarjoillaan valkoisesta 24h sarjan kulhosta. Valkoinen kaadin on KoKo-sarjasta ja tarjoiluastiat ovat Nero-sarjaa. Jälkiruoka nautitaan häälahjaksi saaduista lämpimän ruskeista KoKo-kulhoista.

Kertun ilta on omistettu ystävyydelle ja hyvälle ruualle. Modernisti kodikas -bloggaajan takka ritisee ja antaa lempeää lämpöä. Huolettoman rennot astiat sopivat loistavasti fiilikseen. Tässä keittiössä ei edes tunneta sanoja ”kiire” tai ”stressi”. Kattauksessa on käytetty sekä illan hämäriä sävyjä että lumenvalkoista. Tavoitteena on yhtä pitkä ystävyys kuin bloggaajan pöytään päässeiden Arabian Toini-juhlalautasten ikä, 140 vuotta noin alkuun.  

Katso kattaus blogista.

modernistikodikas
Kertun kattaukseen valikoituivat tummansininen KoKo-kulho, lumenvalkoiset KoKo-lautaset, KoKo- ja Tuokio-sarjoista kaatimet sekä niiden alustana toimiva ovaalinmuotoinen lautanen.

 

Teksti: Ella Malm
Kuvat: Bloggaajat

CO-CREATION EDITORIAL ARABIAN KANSSA

 


Kommentoi