Ketkä johtavat äänestystä?

05.11.2013

IBA

Paljastamme nyt Inspiration Blog Awards -äänestyksen jokaisen sarjan 20 suosituinta! Mitkä blogit ovat kärjessä? Vielä on viikko aikaa äänestää, eli tilanne voi muuttua täysin. Tällä hetkellä ääniä on kertynyt jo huikeasti, liki 10 000. Nyt on siis aika lähteä kampanjoimaan oman suosikkinsa puolesta.

Ketkä johtavat äänestystä ensimmäisen viikon jälkeen? He ovat tässä! Pidetään kuitenkin jännitystä sen verran yllä, että nimet tulevat aakkosjärjestyksessä, ei suosituimmuusjärjestyksessä.

Muoti:
Alexandra’s, Annaliina, Beyond words in my shoes, Black Saliva, Christa Könönen, Colour me!, Fashion kills fast, Jozella, Julia Toivola, Laura K., Natalie Vilen, OutsaPop Trashion, P.S. I love fashion, Pupulandia, Rose Shock, Strictly Style, The next episode, Tickle Your Fancy, Vogue is only paper, XL Elämää.

Kauneus:
A piece of inspiration, Aadaviola, Beatissa, Better Nail Day, Charming Nails, Donatte, Fantazya, Funny days, Glitz & Glam, Karkkipäivä, Lara Zone, Merenhelmi, Mustaa Kajalia, Nails1820, Nude, Ostolakossa, Own special place, Plusmimmi, Saara Sarvas, Tiikeriankan kynsi- ja kauneusblogi.

Lifestyle:
Aamukahvilla, Alla mina kära krimskrams, Anna hearts you, Annika O., Bling Of My Life, But I’m a human not a sandwich, Elämäni kunnossa, Isyyspakkaus, Karostardust, Magicpoks, Mutsis on., naaG – not an average Guy, NataliaOona, Onnenpäivä, Start living your best life, This is not the life I ordered, Too big to be me, Uino, Värikäs elämäni, Voitto kotiin.

Sisustus:
Aleksi R., Arroyo de la vida, Elämää Villa Honkasalossa, Esmeralda’s, Hunajaista, Inspired by Love, Keltainen talo rannalla, Koti kolmelle, Kotoisasti kaksiossa, Löytö, Modernisti kodikas, My second hand life, No home without you, Oma koti valkoinen, Parolan Asema, Raw design blog, Sally’s, Sisustus & sepustus, Tee-se-itse-naisen sisustusblogi, Valkoinen harmaja.

Ruoka:
Andalusian auringossa, Avec Sofié, Chocochili, Dr. Sugar, Eilistä paistoa, Elämää Venlan silmin, Get fit, stay healthy, Kinuskikissa, Lunni leipoo, Maistuis varmaan sullekin!, Makeaa murmelin täydeltä, Onko nälkä?, Painted by cakes, Pastanjauhantaa, Pieni keittiö Kontulassa, Prinsessakeittiö, Ruokasotaa, Suklaapandan keittiössä, The Good Morning, Tiskivuoren emäntä.

Jos et vielä ole äänestänyt suosikkejasi, tee se tästä linkistä 10.11. mennessä. Voit voittaa kahden hengen lippupaketin vuoden tyylikkäimpään blogijuhlaan.

Indiedays palkitsee Suomen blogitaivaan tähdet 16.11. järjestettävässä Inspiration Blog Awards -juhlassa.

 

Teksti: Veera Almila


Kommentoi