Stailaa kotisi talveen

07.11.2013

Pimeinä marraskuun iltoina tekee mieli käpertyä muhkean viltin alle juomaan lämmintä ja odottamaan lumen tuloa. Kodin sylissä on ihana olla kun huoneet on stailattu talveen. Indiedaysin toimituksessakin saatamme sytyttää tuikun tai kaksi luomaan tunnelmaa.

Jos et vielä fiilistele saapuvaa talvea yhtä voimakkaasti kuin me, katso poimintamme Hobby Hallin Punavalkoisen raikkauden -talvivalikoimasta  ja saatat muuttaa mieltäsi!

Lämmintä ja pehmeää

punjoulu_lyhtyfiilis05_J713 punjoulu_makkarifiilis01_J713hh punjoulu_tyynyfiilis06_J713

Koodin Jääkarhu-tyynynpäällinen, Shepherdin Lollo-lampaantalja, Koodi Kotoisa The Star -tyynynpäälliset ja Koodin Tuire-koristetyynyt

Erilaisia tekstiilejä yhdistelemällä saa kotiisi nopeasti uutta ilmettä. Valitse pehmeitä ja mukavia materiaaleja. Laita lattialle jalkojen iloksi vaikka monien bloggaajienkin suosima Lollo-lampaantalja.  Ihastuttavilla tyynyillä luot sohvasta tai sängystä turvallisen pesän. Sekoita erikokoisia ja -näköisiä tyynyjä keskenään ja saat tilaan kodikkuutta.

Metallinhohtoista ylellisyyttä

Metallinhohto

Metallinen koristelautanen ja metallilaatikot

Arjessa pitää olla aina hieman luksusta. Mielestäni ylellisyyttä on se, kun kotona ei ole irtonaisia pikkutavaroita pyörimässä, vaan ne saa esimerkiksi säilöön tyylikkäisiin metallilaatikoihin. Metallinen koristelautanen puolestaan sopii mainiosti vaikka kynttilän alle.

Tuulahdus menneisyyttä

villeroyboch

Villeroy & Bochin Toy’s Delight -purkki L, Villeroy & Bochin Toy’s Delight -purkki S ja Villeroy & Bochin Toy’s Delight -purkki M

Villeroy & Bochin Toy’s Delight -purkit ovat täydellinen lisä joulun ruokapöytään. Voit täyttää ne herkullisilla pipareilla ja konvehdeilla. Nostalgiset rasiat ovat myös oivallinen lahjaidea ystävälle tai sukulaiselle.

Taianomainen kahvihetki

732733_K02_J713hh

Iittalan Taika -mukit ja Iittalan Taika -kahviastiat

Talven tunnelmoinnin voit aloittaa jo aamukahvin parissa. Iittalan Taika-astiaston kaunis kuvitus vie mielen satumaisiin maisemiin.

 

Teksti: Janika Haapasalmi
Kuvat:
Hobby Hall

CO-CREATION EDITORIAL HOBBY HALLIN KANSSA


Kommentoi