Bad hair day?

08.11.2013

Onko sinulla usein huono hiuspäivä? Kiusaako nopeasti latistuva, vaikeasti hallittava tai sähköinen tukka? Kun on kiireinen aamu, pitkä työpäivä ja suuntaa treenaamisen jälkeen viettämään extempore-bileiltaa, ratkaisu on yleensä hätäponnari. Unohda sykeröt, nykeröt ja nutturat, sillä ehkäpä meillä on ratkaisu, jonka avulla voi viettää hyvää hiuspäivää joka päivä! Esittelemme OBH Nordican näppärän laitteen, Magic Style Brush voi tehdä ihmeitä muun muassa pörröisyydelle ja takuille.

OBH_naiset
Indiedaysin ja OBH Nordican kampanjan myötä bloggaajat haastetaan luomaan upeat kampauksensa vain yhdeksässä minuutissa ihmeharjan avulla. Seuraa, miten he onnistuvat! Osallistu myös kilpailuun, jossa voit voittaa kätevän muotoiluharjan itsellesi. Mukana ovat Indiedays ja Indiedays Inspiration -blogit Natalia Oona, Annika O., Annib, Inhimillinen turhamaisuus, Tickle Your Fancy, Colour me! ja Go 4 it vol. 2.

Postaussarjan kauniista kampauksista aloitti Natalia, joka taivutti hiuksensa loiville laineille.

OBH Nordica ja kuuluisa kampaamoalan yritys Björn Axén kehittivät yhdessä muotoilusarjan, joka antaa rajattomat mahdollisuudet stailaukseen. Magic Style Brush on sarjan yksi huippulaadukkaista tuotteista.

– Magic Style Brush’n hienous on sen yksinkertaisuus. Koskaan ennen hiusten muotoileminen ei ole ollut näin helppoa. Muotoileminen tapahtuu yksinkertaisesti harjaamalla ja pyörittämällä harjaa, Björn Axén -kampaamoketjun toimitusjohtaja Johan Hellström kertoo. Hän vastaa muun muassa Ruotsin hovin kaunottarien hiustyyleistä.

obh
Pyöräharjan ja hiustenkuivaajan yhteispeli on kampaajien tunnettu kikka, mutta harva saa samanlaisen, täydellisen lopputuloksen loihdittua kotona. OBH Nordican laite on innovatiivinen muotoiluharja, jolla saat tuon kampaajan luoman lookin nopeasti.

– Tällä hetkellä muotia ovat huolettomat kiharat, luonnollisen taipuisat laineet, kertoo hiustaiteilija ja malli Vera Ruuska.

Nopeasti lämpenevä harja silottaa, suoristaa ja kihartaa. Myös tyven kohotus onnistuu. Samalla laitteen piikit käyvät hiukset huolellisesti läpi.

Muotoiluharjasta on kolme eri kokoa. Pienin koko sopii kihartamiseen ja tuomaan tuuheutta lyhyisiin hiuksiin. Kaksi isompaa harjaa sopivat pidempiin hiuksiin tuomaan kuohkeutta sekä luonnonmukaisten, pehmeiden kiharoiden tekemiseen.

Oikeat muotoilutuotteet ovat kaiken A ja O. Ilman lämpösuojaa hius voi vaurioitua kuumuudesta. Pohja-aineiden ansiosta hius myös käyttäytyy halutulla tavalla.

Veran mukaan hankalasti muotoiltavaan suomalaiseen hiukseen voi käyttää jopa kevyttä lakkaa pohjustamaan muotoilua. Kuivasampoo puolestaan viimeistelee lopputuloksen. Tällä hetkellä hittituote on myös suolasuihke. Niiden avulla loihdit upean surffitukan!

Magic Style Brushin käyttö on hieman erilaista kuin kihartimen tai suoristusraudan. Hiukset muotoillaan harjaamalla ja siksi se on nopea. Ilmakihartimeen ja föönaamiseen verrattuna se ei puhalla yksittäisiä hiuksia ”pörröön” vaan lopputuloksesta tulee sileä ja kiiltävä.

Tykkää OBH Nordicasta Facebookissa ja seuraa tuoreimpia kuulumisia.

Teksti: Ella Malm
Kuvat: OBH Nordica

CO-CREATION EDITORIAL OBH Nordican KANSSA

Artikkelin asiantuntijana on haastateltu OBH Nordican Suomen markkinointikoordinaattori Marianne Karppasta.


Kommentoi