Kuvaa meikkilookisi ja voita!

12.11.2013

Milloin viimeksi käytit kirkkaita karkkivärejä huuliin tai teit räväkät rajaukset? Natural Code by Lumene haastaa sinut osallistumaan kilpailuun, jossa saat heittäytyä luovaksi meikkitaiteilijaksi ja leikkiä meikeillä.  Luvassa on joka viikko useita loistavia tuotepalkintoja, joiden avulla teet entistä näyttävämmän ehostuksen!

Lumene
Nappaa kuva persoonallisesta meikkilookistasi ja lataa se kampanjasivulle Facebookin tai Instagramin kautta. Voit osallistua kisaan myös äänestämällä suosikkikuvaasi.

Erityisesti nuorelle iholle kehitetystä Natural Code -sarjasta jokainen voi löytää omat persoonalliset suosikkinsa. Sarja sisältää lukuisia ihania ja trendikkäitä sävyvaihtoehtoja.

Annahearsyou
Meikkausta ei tarvitse aina ottaa liian vakavasti. Kokeilemisen arvoinen kikka esimerkiksi on, miten pinkki huulipuna toimii poskipunana. Myös luomivärille ja rajauskynälle voi keksiä täysin uusia käyttötarkoituksia. Mitä rohkeampi lopputulos on, sen hauskempaa.

Viikkokilpailuja järjestetään neljä. Maanantaisin palkitaan kolme osallistujaa, jotka ovat saaneet edellisellä viikolla eniten tykkäyksiä. Myös kuvansa ladanneista ja tykänneistä arvotaan joka viikko kummastakin yksi voittaja. Muista käydä äänestämässä, sillä kilpailun päätyttyä arvotaan kaikkien äänestäneiden kesken 100 euron muhkea meikkipaketti.

NaturalCode
Lisäksi 18.11. arvotaan kolme palkintoa, jossa voittaja pääsee avecin kanssa osallistumaan 22.11. järjestettävään Natural Code ”Beauty to my own beat” -iltaan, jossa Mikael Gabriel esiintyy yksityiskeikalla. Tälle keikalle et voi ostaa lippuja, joten älä missaa tätä tilaisuutta.

Teksti: Ella Malm
Kuvat: Lumene, Anna hearts you ja Ina’s lifestyle

CO-CREATION EDITORIAL: ARTIKKELI ON TOTEUTTU YHTEISTYÖSSÄ LUMENEN KANSSA.

 


Kommentoi