Bloggers’ Inspiration Day oli menestys!

18.11.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIndiedays järjesti Suomen suurimman bloggajatapahtuman, Bloggers’ Inspiration Day -päivätilaisuuden Helsingissä lauantaina. Upeaa päivää oli viettämässä yli 250 bloggaajaa. Tilaisuudessa oli mahdollisuus tutustua blogikollegoihin, verkostoitua yritysten kanssa sekä saada uusia ideoita blogin kehittämiseen. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma oli menestys! Päivän tähtivieraina olivat ruotsalaiset huippubloggaajat Angelica Blick ja Andreas Wijk sekä Lontoossa asuva 5 inch and up -blogin Sandra Hagelstam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuotialan moniosaaja Minna Cheung kertoi Indiedaysin toimittajan Veera Almilan haastattelussa urastaan. Minna kertoi, että suunnitteli jo 10-vuotiaana itselleen bikinit. Nykyään hän toimii opettajana Lahden Muotoiluinstituutissa ja on naimisissa suomalaisen huippumerkin 2OR+BY YAT -suunnittelijan, Yatin kanssa. Minna ja Yat toivat brändin Suomeen 2002.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERARuotsalaiset tähtibloggaajat Angelica Blick ja Andreas Wijk hurmasivat yleisönsä. Huikean suosittu bloggaajakaksikko kiitteli lukijoitaan, kun haastattelija kysyi miltä tuntuu olla niin monien innoittaja maailmanlaajuisesti. 

– Lukijoiden määrä on aivan epätodellinen, totesi oman pop-albuminsa pian julkaiseva Andreas. 

Kurkkaa Angelican ja Andreasin postaukset huikeasta päivästä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihastuttava 5 inch and up -blogin Sandra kertoi, että kengät ovat hänen intohimonsa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Päivän aikana bloggaajilla oli mahdollisuus oppia lisää valokuvaamisesta Olympuksen valokuvauskoulussa. Vetäjänä nähtiin omaa blogiaankin pitävä Matti Sulanto. Vinkkejä siihen, miten sinä onnistut kuvissa voit käydä katsomassa täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERABloggausta käsittelevää blituntia olivat pitämässä Indiedaysn päätoimittaja Satu Mäkilä sekä ihastuttavat Indiedays-bloggaajat Sharon, UinoAino sekä Tickle Your FancySara. Tunnin aikana kuultiin hyviä niksejä ja kiperiä kysymyksiä muun muassa siitä, millainen on laadukas blogi, miten voi saada lisää lukijoita sekä miten ilkeisiin kommentteihin tulisi suhtautua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Chambordin drinkkikoulussa Liberty or Death -baarin omistajat Michael Grönfors ja Jyri Pylkkänen kertoivat drinkkien valmistuksen saloja. Tiesitkö, että raaka kananmuna sopii hyvin drinkkeihin?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Päivän mahtavasta musiikkitarjonnasta vastasivat muotimaailmasta tutuiksi tulleet Antti Asplund sekä Laura Vartio.

Indiedays kiittää kaikkia tapahtumassa mukana olleita sydämellisesti! 

Indiedays järjesti ensimmäisen Bloggers’ Inspiration Day -tapahtuman Helsingissä Kiltakellarissa lauantaina 15.11.2013

Teksti: Janika Haapasalmi
Kuvat: Oona Grönberg ja Tickle Your Fancy -bloggaaja Sara

 

 

 

 


Kommentoi