Juhlatyylien TOP 5

18.11.2013

Indiedays palkitsi lauantaina blogimaailman huiput Inspiration Blog Awards -juhlassa. Klaus K Living Room täyttyi sadoista bloggaajista, joiden upeita asuja ja kekseliäitä yhdistelmiä saimme ihailla. Indiedays listasi illan Top 5 -juhlatrendit. Katso upeat asut ja nappaa ideat omiin juhliisi!

1. Loisteliaat paljetit
Annika

Juhlakauden kestosuosikki, paljetit, säihkyi monen bloggaajan päällä. Tähän tyyliin luotti esimerkiksi Indiedaysin Annika O., joka nappasi voiton Lifestyle-sarjassa. Voittajan loisteliasta asua korosti illan aikana säkenöivä hymy.

2. Hempeää kimallusta
Rilla
Rillalaukku

Sähäköille paljeteille hillitympi vaihtoehto on kimaltava glitter, joka antaa ihanasti eloa asun väreille. Indiedaysin Rillan koti -blogin Rilla suorastaan hehkui kultaisena kimmeltävässä mekossaan. Pikkuruiseen, pääkallolla koristeltuun laukkuun mahtuu bloggaajan mukaan kaikki tarpeellinen: Puhelin, huulipuna, luomiväri, silmätipat sekä hotellikortti.

3. Romanttiset hapsut
Nadja
Anu

Leikkisät hapsut antavat juhla-asulle hauskan lisäyksen. Tähän trendiin luottivat esimerkiksi Indiedaysin Are you feeling fashionableNadja sekä Bestsellerin tyyliguru Anu Makkonen.
– Viime keväänä ilmestyneen, 20-luvulle sijoittuvan The Great Gatsby -hittielokuvan myötä hapsuista on tullut tosi suosittuja, Anu kertoo.

4. Tyylikkäät haalarit
Natalie
Pauliina

Mitä jos unohtaisit mekon ja pukisitkin yllesi juhlavan haalarin? Inspirationinista tutut Natalie Vilen ja Papupata-blogiaan pitävä Pauliina näyttävät, miten korvaat helman lahkeella – ja näytät upealta.

5. Sensuelli lingerie
Martina
Sandra2

Martina M. ja Lontoosta Indiedaysin vieraaksi saapunut 5 inch and up -blogin Sandra näyttävät, miten lingerie-trendi puetaan juhlaan. Alusvaatetta muistuttavat asut hurmasivat pitsillä ja satiinilla. Ota mallia trenditaitureilta ja yhdistä asuun ryhdikäs jakku.

 

Teksti: Oona Grönberg
Kuvat: Jim Bergström


Kommentoi