Katso ketkä voittivat

18.11.2013

Indiedays palkitsi lauantai-iltana blogimaailman huiput Inspiration Blog Awards -juhlassa. Vuoden inspiroivimmat blogit palkittiin yhteensä viidessä eri sarjassa, jotka olivat Muoti, Kauneus, Lifestyle, Sisustus ja Ruoka. Klaus K Livingroomissa järjestetyssä juhlassa päästiin myös kunnolla irrottelemaan, kun huippusuosittu LCMDF hyppäsi palkintojenjaon lomassa lavalle. Katso, ketkä bloggaajista juhlivat voittoaan!

_MG_6171

Ruotsalaiset tähtibloggaajat Angelica Blick ja Andreas Wijk saapuivat jakamaan muoti-sarjan palkinnot, jossa voiton vei P.S. I love fashion -blogin Linda. Kovana kakkosena äänestyksessä tuli Vogue Is Only Paper -blogin Valtteri, joka on tuttu Inspirationista. Kolmanneksi sarjassa sijoittui Julia Toivola.

_MG_6070

Seuraavaksi malli ja hiustaitelija Vera Ruuska palkitsi suosituimmat kauneusbloggaajat, joista voittajaksi selviytyi Saara Sarvas. Toisella sijalla hymyili Indiedaysin Karkkipäivä-blogista tuttu Sanni, ja kolmannella Plusmimmi-blogiaan pitävä Mimmi.

_MG_6267

Lifestyle-sarjan ensimmäisen sijan nappasi Indiedaysin Annika O, jolle Lontoosta juhlaan saapunut 5 inch and up -blogin Sandra ojensi palkinnon. Perintöprinsessana seurasi Inspirationin Anna hearts you -blogin Anna, ja kolmannella sijalla Indiedaysista tuttu prinssi, Janne naaG – not an average Guy -blogista.

_MG_6028

Sisustusblogien voittajia olikin samalla äänimäärällä yllättäen kaksi! Ensimmäisen sijan jakoivat Indiedaysin My second hand life -blogin Maiju sekä Inspirationista tuttu Sisustus & SepustusSoile. Kolmanneksi sarjassa sijoittui Inspirationin Aleksi R.

_MG_5985

Ruoka-sarjan voiton nappasi suussa sulavaa blogiaan pitävä Kinuskikissa. Kakkoseksi selvisi Elämää Venlan silmin -bloggaaja Venla, ja kolmoseksi herkullisista, mutta terveellisistä resepteistään tuttu Kaisa Indiedaysin The Good Morning -blogista.

Indiedays onnittelee kaikkia voittajia ja kiittää upeasta juhlasta! Myöhemmin pääsemme myös kurkistamaan, keitä muita tuttuja kasvoja bongasimme illan aikana ja listaamme juhlakauden kuumimmat trendit.

Tässä vielä kaikki voittajat:

Muoti:
1. P.S. I love fashion
2. Vogue Is Only Paper
3. Julia Toivola

Kauneus:
1. Saara Sarvas
2. Karkkipäivä
3. Plusmimmi

Lifestyle:
1. Annika O
2. Anna hearts you
3. naaG – not an average Guy

Sisustus:
1. My second hand life
1. Sisustus & Sepustus
3. Aleksi R

Ruoka:
1. Kinuskikissa
2. Elämää Venlan silmin
3. The Good Morning

Teksti: Oona Grönberg
Kuvat: Jim Bergström

 


Kommentoi