Rokkirekki #ystäväkirja

31.03.2014

 Tatuoitu runotyttö, Rokkirekki-blogin Laura rakastaa kirjoittamista, pullan ja suklaan yhdistelmää ja hyviä yöunia. Naisen blogissa voi inspiroitua rennonletkeistä asukokonaisuuksista, bongailla hyviä kirjasuosituksia ja nauttia arjen kauniista yksityiskohdista. Tutustu Lauraan paremmin Ystäväkirjassa! 

 

 idlaura

Nimi: Laura

Ikä: 26 vuotta

Pituus: 178 senttimetriä kotona mitattuna.

Mitä teet työksesi? Olen lastentarhanopettaja, mutta mieleltäni ikuinen opiskelija, joka jo miettii uusia lisäopintosuuntia.

Nämä asiat tekevät sinut onnelliseksi: Koirani Elvi, hyvät yöunet, hyvän kirjan lukeminen ja hetket rakkaiden ihmisten kanssa.

laura1

Paheesi? Pulla ja suklaa. Tässä järjestyksessä. Tosin pahin kaikista on suklaan ja pullan yhdistelmä, eli pätkiskakku. Kiroilu ehkä myös hieman.

Paras paikka maailmassa? Kesämökki, viltti laiturilla ja varpaat vedessä.

Kaksi rakkainta tavaraasi: Sormukseni sekä ukin tekemä kirjahylly.

Mikä on mielestäsi kaunista? Aitous, rehellisyys ja luonnollisuus.

Elokuva, jonka katsot aina uudestaan? Intouchables sekä Eternal Sunshine of the Spotless Mind jaksaa jokaikinen kerta sykähdyttää uudelleen.

laura4

Kirja, joka teki sinuun vaikutuksen? Näitä on hurjasti! Muutaman mainitakseni Poikani Kevin, Tuhat loistavaa aurinkoa sekä Kjell Westön kirjat ovat olleet suuria lemppareitani.

Lempimusiikkisi? Olen hyvin kaikkiruokainen musiikin suhteen. Spotifyssa soi niin UG:mpi suomiräp kuin indiepoppikin. Ainoastaan hevimurina ja listaklubimusa ei juurikaan iske.

Puhelimesi soittoääni: Muumimusiikkia sieltä soi, vaikkakin yleensä se on aina äänettömällä.

Luottovaatteesi? Mustat pillifarkut ja yläosassa mikä vain, mikä on oversize.

laura3

Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan? Ostaisin asunnon sekä lähtisin opiskelemaan lisää.

Keksintö, jota ilman et voi elää? Pätkis-suklaata. Voi minua.

Minkä taidon haluaisit osata? Ajattelin ensin vastata, että olisi mahtavaa osata matkustaa ajassa, mutta jos ollaan realistisempia, niin haluaisin osata kieliä paremmin! Englantia ja ruotsia nyt aluksi, mutta myös esimerkiksi saksaa haluaisin oppia puhumaan hyvin.

Erityistaitosi, josta olet ylpeä? Osaan nukkua missä ja milloin vain.

laura2

Missä olet erityisen huono? Ruoanlaitossa. En myönnä olevani uusavuton, en vain tee ruokaa.

Jatka lausetta ”Hävettää tunnustaa, että… en ole koskaan maistanut sushia!

Mitä lukijasi eivät sinusta vielä tiedä? Suuri osa nykyisistä ympäri Suomea asuvista ystävistäni on tulleet minulle aikoinaan tutuiksi kirjekaveruuden merkeissä. Toinen suuri osa on vanhoja nettituttuja, ja tuntuukin, että elämässäni on loppujen lopuksi hyvin vähän sellaisia ystäviä, joihin olisin tutustunut ”livenä” ja he sen lisäksi olisivat säilyneet pitkälle aikuisuuteen asti. Minun on aina ollut helpompi ilmaista itseäni kirjoittamalla, joten ehkä tässä syy myös sille, miksi nämä ihmissuhteet ovat syventyneet aikojen saatossa ihan oikeiksi ystävyyssuhteiksi.


Kommentoi