Näin peität tummat silmänaluset

01.04.2014

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ VICHY DERMABLENDIN KANSSA.

Dermablend-tuotesarjan virallinen meikkitaiteilija Laura Andersson opastaa videolla, miten Dermablendin tuotteita voi käyttää kaikkein tyypillisimpiin ihon meikkaamisen haasteisiin. Luvassa on kaiken kaikkiaan viisi eri meikkitutoriaalia.

Tässä tutorialissa kerrotaan, miten tummat silmänaluset saa peitettyä apteekissa myynnissä olevilla  Dermablendin tuotteilla.
 tumma2

 Meikkimallina toimii Minna.  Hänellä on toisen silmän alla pigmenttimuutos ja hän kärsii myös tummista silmänalusista. Minnan ihon sävyä tasoitettiin Dermablendin pitkäkestoisella peitevärillä. Höyhenenkevyt peiteaine on koostumukseltaan ohut, mutta se sisältää runsaasti pigmenttiä, minkä ansiosta se sopii erityisen hyvin silmänalusiholle.
 tumma4 

Dermablendillä on kolme erin ävyistä peiteväriä, joista Minnan iholle sopii parhaiten vaalein, sävy 15 Opal. Kyseinen sävy taittaa hieman oranssiin ja näin ollen se häivyttää tehokkaasti tummia silmänalusia.

tumma5

Pigmenttimuutokset tummenevat usein auringossa, joten iho on senkin vuoksi hyvä suojata. Dermablendin peitevärissä on suojakerroin 30.

idtumma6

Peitevärin voi levittää joko siveltimellä, sormilla tai suoraan puikosta, mutta huolitelluimman lopputuloksen saa siveltimellä. Sormen avulla sen sijaan on helppo häivyttää väri.

tumma3

Silmänalusten lisäksi peitevärillä on helppo peittää myös ihon pieniä virheitä, kuten nenänpielen punoitusta tai yksittäisiä näppyjä. Peiteaineen mustan, tyylikkään pakkauksen ansiosta tuotetta on kätevä kantaa mukana.

tumma1

Katso koko videotutorial täältä.

Katso aiemmat videotutoriaalit:

Näin peität aknen täältä.

Näin peität punoituksen täältä.

 

Lähde: Vichy Dermablend
Teksti: Linnea Lassila
Kuvat: Vichy Dermablend


Kommentoi