Kuka voittaa – sinä päätät!

04.04.2014

Joko olet äänestänyt vuoden blogitekoa, blogiuudistajaa, sädehtivintä, fotogeneettisintä ja viihdyttävintä blogia? Jos et, nyt on viimeinen mahdollisuutesi – Indiedays Blog Awards 2014 -äänestys päättyy sunnuntaina 6.4.

eddu3-4.4. – Kopio

Tähän mennessä ääniä on annettu huikeat 6000. Monessa sarjassa tilanne on kuitenkin todella tiukka, joten omaa suosikkiaan kannatta äänestää. Muistutamme, että viime vuonna sisustussarjassa voitto jaettiin kahden ehdokkaan kesken. Yksikin ääni voi siis ratkaista sen, ketkä voittavat.

eddu4.4.

Klikkaa itsesi äänestyssivulle ja äänestä suosikkiasi!

Samalla osallistut arvontaan, jossa palkintoina ovat ASUS Fonepad 7 ja viisi kahden hengen lippupakettia vuoden suurimpaan blogijuhlaan. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

Indidays Blog Awards 2014 -voittajat julkistetaan lauantaina 12.4. 

eddu24.4.

Teksti: Linnea Lassila
Kuvat: Pauli Siuruainen


Kommentoi