Muuttolintuja syksyllä #ystäväkirja

04.04.2014

Muuttolintuja syksyllä -blogin sädehtivä Joanna valloittaa lukijansa avoimuudellaan ja rehellisyydellään. Musiikin suurkuluttajaksi tunnustautuva nainen paljastaa olevansa niin hyvä soittolistan tekijä, että ylpeilee sillä myös CV:ssään. Joannan blogissa sen sijaan pääsee ihastelemaan naisen taitavia meikkivinkkejä, elämäniloista asennetta sekä ehtymätöntä kiinnostusta kaikkea kaunista kohtaan.

idjoanna1

Nimi: Joanna Tzortzis

Lempinimi: Nana, Jopsu, Bambi.

Ikä: 23 vuotta.

Pituus: 165 senttimetriä. Vielä yläkoulussa olin 169 senttiä, lyhenen vuosi vuodelta. Muutama vuosi ja olen vain metrin?

Horoskooppi: Luova ja ailahtelevainen vesimies, ehta sellainen.

Nämä asiat tekevät sinut onnelliseksi: Musiikki, rakkaus, intohimo, matkustelu, oma aika.

joanna6

Paheesi? Kynsien pureskelu, herkut, maailman turhimmat appsit ja nettideittailu.

Paras paikka maailmassa? Oma sänky.

Kaksi rakkainta tavaraasi? Isän passi ja kuuttipehmolelu.

Kaksi turhinta tavaraasi? Kieltäydyn myöntämästä, että mikään omistamani olisi turhaa. Edes väriä vaihtava valkoinen pupuni tai maljakkoonsa muutama päivä sitten kuihtunut tulppaanikimppu.

Mikä on mielestäsi kaunista? Koskematon lumi, lapset, aito hymy, aitous, sydämestä lähtevä nauru.

joanna4

Mikä on bravuurisi keittiössä? Hahah, hahahaha! 

Elokuva, jonka katsot aina uudestaan? 500 Days Of Summer, Big Fish, Titanic, The Green Mile, Fight Club, Get Him To The Greek, Amélie. Kulutan lempileffojani hirveästi.

Kirja, joka teki sinuun vaikutuksen? Juha Itkosen Anna minun rakastaa enemmän.

Lempimusiikkisi? Luoja, miten hyvä musiikki onkin maailman parasta. Se voi olla mielestäni ihan mistä genrestä tai miltä bändiltä tahansa. Tosin nyt nousseelle elektroniselle musiikille en oikein lämpeä, vaikka siinäkin on poikkeuksensa. Rock on eniten lähellä sydäntäni.

joanna3

Puhelimesi soittoääni? Pariisin Kevät – Lopeta.

Mitä et voi sietää? Nokia Tunea.

Millainen olet vihaisena? Ahdistunut, ärsyttävä ja ärsyyntynyt.

Kenelle soitat ensimmäisenä kertoaksesi ilouutisen? Äidille, parhaalle ystävälle tai Valtterille.

Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan? Sijoittaisin johonkin unelmien asuntoon, matkustaisin, shoppailisin, lahjottaisin ja pistäisin säästöön.

Keksintö, jota ilman et voi elää? Kasvovesi.

joanna5

Minkä taidon haluaisit osata? Kieliä ja jonkun instrumentin.

Missä olet erityisen huono? Matematiikassa.

Erityistaitosi, josta olet ylpeä? Teen maailman parasta suklaakakkua. Se on niin hyvää, että se löytyy jopa CV:stäni. Ainakin kaksi työhaastattelua olen saanut kuulemma sen ansiosta. Olen myös mahdollisesti maailman paras soittolistojen tekijä. Sekin löytyy CV:stäni.

joanna2

Jatka lausetta ”Hävettää tunnustaa, että…” …ajoin viime viikolla erinäisten kokeilujen tuloksena vahingossa pois puolet kulmakarvoistani. Meikattuina ne näyttävät kuitenkin samalta kuin ennenkin, joten se on onneksi pitkälti oma pieni salaisuuteni.

Mitä lukijasi eivät sinusta vielä tiedä? Ylä-asteella minulla oli noin viikon mittainen superhevarivaihe. Mulla oli silloin corpse metal -meikitkin ja kaikki. Onneksi se kesti vain viikon…


Kommentoi