Rennon tyylikäs college

04.04.2014

Viikon takaisella Tallinnan-reissullani olin laittautunut iltamenoja varten rennosti mutta tyylikkäästi. Päädyimme ystäväni kanssa perinteiseen paikalliseen baariin,  missä portsari tuli sanomaan minulle myöhemmin, että minun olisi poistuttava paikalta sporttisen vaatetukseni takia. Hänellä ei tainnut olla hajuakaan tämän hetken muotivillityksistä.

Verkkarimuoti näyttää olevan tällä hetkellä kaikkein hallitsevin trendi. On tyylikästä sekoittaa rentoon vaatetukseen juhlallisempaa tyyliä esimerkiksi näyttävillä koruilla. En ajattele kyseistä tyyliä niinkään sporttisena vaan enemmänkin rennon tyylikkäänä. Itse suosin tällä hetkellä kyseistä muotia, sillä haluan tuntea oloni mahdollisimman mukavaksi.

edit1

Yhdistelen usein verkkareiden kanssa nahkaa ja kultaa. Näin asusta saa tyylikkään, eikä kokonaisuus muistuta liikaa kotiasua. Särmikkyyttä voi lisätä pukemalla esimerkiksi ison hatun tai kerrostamalla vaatetusta.

idedit2

Kannattaa hankkia sellaisia verkkareita, joissa on kiristykset lahkeissa. Näin housut näyttävät ryhdikkäämmiltä ja tyyli huolitellummalta. Kannattaa rohkeasti myös kokeilla erilaisia värejä ja yhdistää niitä kireämmän yläosan kanssa. Näin saa asuun kontrastia.

edit3

Omistan tällä hetkellä varmaan kymmenen erilaista collegepaitaa, joita voi yhdistää esimerkiksi collegehousujen tai legginsien kanssa. Pipolla voi saada lisää rentoa asennetta kokonaisuuteen. Myytävänä on todella hauskojakin collegeita, joissa on mitä ihmeellisimpiä kuvioita. Ostin puolisen vuotta sitten päheän luurankopaidan, joka hohtaa pimeässä. (Katso kuva alla.)

edit4

Collegeasusta voi helposti tehdä myös todella tyylikkään kokonaisuuden juhliin. Yhdistin samaa kuosia olevan peplumtopin, löysät housut ja nilkkurit. Housut saivat jalkani näyttämään pitkiltä, sillä lahkeet oli kiristetty polviin saakka. Kannattaa rohkeasti yhdistellä sekä arkista että juhlallista, koska nyt voi näyttää luvan kanssa tyylikkäältä erittäin rennosti!

edit5

Suosittu bloggaaja Sharon pitää Indiedaysin toimituksen blogissa Sharon stailaa -palstaa. Juttusarjassa Sharon tarttuu pukeutumisen sietämättömään ihanuuteen monipuolisen varmalla sekä kekseliäällä otteellaan. Luvassa on Sharonin ideoita ja vinkkejä – inspiraatiota!

 Vinkit trendikkään repun valintaan täältä

Ideat, kuinka yhdistät saman kuosin asuun tyylikkäästi löydät täältä

Miten teet edullisia löytöjä? Katso juttu täältä.

Vinkit trendikkään napapaidan käyttöön täältä.

Miten yhdistät legginsit asuun kuin asuun täältä.

Miten sormuksilla saa asuun asennetta? Lue juttu täältä.

 Teksti ja kuvat: Sharon/ Sharon Rubanovitsch 


Kommentoi