Karkkipäivä #ystäväkirja

07.04.2014

Karkkipäivä-kauneusblogin Sanni hemmottelee  lukijoitaan taidokkailla meikkitutorialeilla. Meikkileikkien lisäksi suloinen Sanni on hurahtanut muun muassa hyvään ruokaan, matkustamiseen ja My Litte Pony -heppoihin.  Itsevarma bloggaaja ei pelkää avata keskustelua, vaan puhuu rohkeasti henkilökohtaisistakin asioista. Mitä muuta yllättävää nainen pitää sisällään?

idsanni6

Nimi: Sanni

Pituus: 160 senttimetriä.

Horoskooppi: Vesimies

Nämä asiat tekevät sinut onnelliseksi: Läheisteni hyvinvointi, leppoisat aamut kotona, kardemumman tuoksuinen maitokahvi, koirien kuonot, vanhat My Little Ponyt, auringonnousu Välimerellä, rakkaani levollinen hengitys.

sanni4

Paheesi? Juustot. En saa niistä tarpeekseni. Myös kreikkalainen jogurtti, mascarpone ja ylipäänsä rasvaiset maitoherkut uppoavat vähän liiankin hyvin.

Paras paikka maailmassa? Ahvenanmaa. Siellä osaan rauhoittua.

sanni9

Kaksi rakkainta tavaraasi: Vanha leluankkani Nassukka ja sisareni valmistama siemenistä tehty koru, jonka hän lähetti jostain viidakon keskeltä joululahjaksi matkustellessaan kolme vuotta Etelä-Amerikassa. Koru oli täydellinen yllätys enkä ole koskaan liikuttunut yhtä syvästi.

Kaksi turhinta tavaraasi? Joku miljoonasta luomiväristäni ja joku miljoonasta neulepaidastani.

sanni2

Mikä on mielestäsi kaunista? Ilo ja hyvä sydän.

Mitä ruokaa rakastat?/ ja tai: Mikä on bravuurisi keittiössä? Rakastan kalaa, suosikkiruokiani ovat ranskalainen bouillabaisse ja simppelisti lämminsavulohi parsakaalin ja hyvän oliiviöljyn kyljessä. Bravuurini on kuitenkin purkkitonnarista tehdyt tonnikalapullat. Kirjoitan kosmetiikkablogia, mutta tonnikalapullareseptini on suosituimpia postauksiani.

Elokuva, jonka katsot aina uudestaan? Fear and Loathing In Las Vegas, Amadeus ja Ghostbusters.

Kirja, joka teki sinuun vaikutuksen? Intian kansalliseepos Mahabharata jonka luin 9.-luokalla hinduismin tutkielmaa varten. Vielä ei ole tullut toista yhtä syvästi vaikuttavaa teosta vastaan.

Lempimusiikkisi? Vaihtelee täysin päivän ja tunnelman mukaan. Kuuntelen kaikkea jazzista metalliin ja klassisesta hiphoppiin. Björk, Pearl Jam, Pet Shop Boys, Air, Beastie Boys ja Soundgarden ovat vuosikaudet kuuluneet lemppareihini.

sanni10

Puhelimesi soittoääni: Minulla on kohta 11 vuotta täyttävä Nokia 3510i ja soittoäänenä Heavenly.

Luottovaatteesi? Henkkamaukan L.O.G.G. -trikoopaidat. Univormuni.

Millainen olet vihaisena? Hiljainen.

Kenelle soitat ensimmäisenä kertoaksesi ilouutisen? Miehelleni.

Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan? Ostaisin asunnon. Käyttäisin aivan sikana rahaa ruokaan ja siirtyisin Kauppahallin ja Stockan Herkun kanta-asiakkaaksi.

Ärsyttävin piirteesi? Taipumus stressaamiseen ja lähes neuroottinen huolehtiminen.

sanni7

Jos olisit mies, minkä niminen haluaisit olla? Luka.

Keksintö, jota ilman et voi elää? En usko, että sellaista oikeastaan onkaan. Tuntuisi itsestään selvältä vastata internet ja tietokoneet, sillä olen niistä niin riippuvainen, mutta samalla se on myös riippuvaisuus, jonka mielelläni katkaisisin. Joten sanotaan puhelin.

Minkä taidon haluaisit osata? Haluaisin osata piirtää.

Erityistaitosi, josta olet ylpeä? Säästäväisyys ja budjetointi.

Missä olet erityisen huono? Laulamisessa. Ajallaan tapaamisiin saapumisessa. Sähköposteihin välittömästi vastaamisessa.

Jatka lausetta ”Hävettää tunnustaa, että…” en ole vielä kolmekymppisenäkään päässyt eroon listamaniastani. Pidän edelleen listoja ja tilastoja niinkin turhista asioista kuin sampoon ja hoitoaineen kulutus.

Mitä lukijasi eivät sinusta vielä tiedä?

Olen ollut varhaisteininä niin kovan luokan Samuli Edelmann –fani, että lintsasin koulusta päästäkseni roikkumaan Samulin hotellille aina, kun hänellä oli kotikaupungissani keikka. Ostin Samulille lahjoja, ja kerran riensin pää kolmantena jalkana ostamaan miehelle purukumia, koska hän sattui mainitsemaan, että tekee mieli purkkaa. Samuli suhtautui nuoriin faneihinsa ihailtavan kärsivällisesti ja positiivisesti ja tuli aina moikkaamaan meitä. Terkut Samulille, se oli ”Pienestä kii”…!

sanni1


Kommentoi