Joulumieltä metsästämässä

23.12.2014

Joulufiiliksen hankkiminen näin aikuisiällä ei ole aina ihan samanlainen itsestäänselvyys kuin lapsuudessa. Jokaisella meistä on kuitenkin omat jouluperinteet ja lempijutut, joiden kautta joulumieli löytyy. Kurkkaa, kuka bloggaaja pelkäsi pienenä pukkia ja kenen jouluun kuuluu makea, lasinen marmeladikuusi!

atmarias
At Maria’s -bloggaajan joulupöydän tarjoilut saavat veden kielelle! Tänä vuonna pöydästä löytyy muun muassa nutellakransseja ja lipeäkalaa.

sara
Tickle Your Fancy –Saran lapsuuden joulut olivat yhtä piinaa pukkipelon takia. Onneksi glögi, joulupuuro torilla sekä kauneimmat joululaulut toivat bloggaajalle myös onnen fiiliksiä.

rilla
Rilla koti -bloggaaja nauttii erityisesti mausteisista sävyistä sisustuksessa. Rillan perheen jouluun kuuluu olennaisesti myös lasinen marmeladikuusi, jonka sisältöä lapset haikailevat jo ennen aattoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uuden Kuun Emilia löysi kadonneen joulumielensä arkisen aamun kiireessä ja lapsien loman myötä.

id_venla
Elämää Venlan silmin -bloggaajalle joulufiilis satoi suoraan taivaalta. Monet ovat myös kyselleet Venlalta mitä mieltä hän on jouluherkuttelusta, ja vastaushan kuuluu: ”Hell jeah!”

allyouneediswhite
All you need is White -blogin Satu nauttii joulusta vatsassaan kutkuttava tunne. Satu valmistautuu juhlapyhiin muun muassa täydentämällä kynttilävarastoja ja ostamalla 57 purkkia maitoa!

Indiedays toivottaa kaikille rauhallista joulua ja iloa sekä onnea vuoteen 2015!

 

Teksti: Salla Koivu
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi