Herkullista uutta vuotta 2015!

30.12.2014

Uudenvuoden alla blogit pursuavat toinen toistaan herkullisempia reseptejä. Indiedaysin toimitus kokosi juhlatarjoiluista 20 suosikkiaan. Nappaa bloggaajien ideat uudenvuoden juhlapöytään tai vaikkapa seuraavan päivän brunssiin!

Monen bloggaajan juhlapöydästä löytyy tänä vuonna merenherkkuja, monessa eri muodossa. Kurkkaa Uusi kuu -blogista ohje herkullisiin kylmäsavulohiruusuihin, jotka tarjoavat myös silmänruokaa.

Uusikuu
Kylmäsavulohiruusut

Patalintu-blogin Toast Skagen -alkuruoka on koottu kekseliäästi purkkiin: kaunis esillepano on juhlapöydän taattu ihastelunaihe. Kotona-blogin Arleena puolestaan tarjoilee kalaisan cocktail-palansa keräsalaatinlehdeltä.

patalintu
Toast Skagen purkissa

SONY DSC
Nieriää keräsalaatinlehdellä

At Maria’s -blogista löydät kahdeksan tarjoiluvinkkiä vuodenvaihteeseen. Kurkkaa, miten bloggaajalta luonnistuu itse tehty kebab ja nappaa ohjeet raikkaan ruokaisiin salaatteihin. Kokeile esimerkiksi, miten kinkkupäärynät tai grillattu avokado toimivat salaattipedillä.

At Marias4
Itse tehty kebab

At Marias3
Kinkkupäärynät salaattipedillä

At Marias2
Grillattu avokadosalaatti

Kaipaako juhlapöytäsi tänä vuonna jotain vähän erikoisempaa? Kokeile kuivattua vesimelonia Appelsiineja ja hunajaa -blogin helpolla reseptillä ja yllätä juhlavieraat erikoisella alkupalalla! Tarjoa pääruokana pizzaa twistillä ja loihdi valkoinen pestopizza Kotihippi ja Leipuri -blogin tyyliin.

appelsiineja ja hunajaa
Kuivattua vesimelonia yrttiöljyllä

Kotihippi
Pestopizza valkoisella pohjalla

Tuhdimpaa kyytiä on tarjolla Andalusian auringossa -blogissa. Tarjoile maistuva burgeri suussa sulavalla ankan confit-lihalla kera bataattiranskalaisten. Pienempään nälkään sopivat loistavasti saksalainen pekoni-perunasalaatti tai Sambousek-lihapiiraat lähi-idän tyyliin. Nappaa myös bloggaajan herkullinen silakkaresepti uudenvuoden brunssille!

andalusian1
Ankkaconfit-burgeri bataattiranskalaisilla

andalusian4
Saksalainen pekoni-perunasalaatti

andalusian2
Sambousek-lihapiiraita lähi-idän tyyliin

andalusian3
Cumberland-silakka

Tuulikummun keittiössä -blogista löydät kuusi herkullista reseptiä vuoden vaihteen juhlapöytään. Säväytä makuhermoja sardiini-oliivipiirakalla tai chorizo-makkaralla täytetyillä munkeilla. Tasapainota tarjoilua raikkailla, homejuustotäytteiseisillä kurkkupaloilla.

tuulikummun2
Chorizo-munkit

tuulikummun1
Sardiini-oliivipiirakka

tuulikummun
Täytetyt kurkkupalat

Hemmottele vieraita ja tarjoa ruuan kanssa itse tehtyä salsaa tai tuoretta, kotona leivottua leipää. Maistuis varmaan sullekin -blogissa jaetaan resepti helppoihin, vegaanisiin ruisleipiin. Hälften spydde, resten dog -blogissa esitellään maailman paras Salsa Verde -ohje sekä maistuvat tarjoiluehdotukset.

Untitled-5
Helpot, vegaaniset ruisleipäset

Halften spydde
Itse tehty salsa verde -kastike

Jälkiruokana maistuu vuoden herkullisin trendi-ilmiö raakakakku tai vaikkapa kauniisti lasiin aseteltu mousse. Katso At Maria’s -blogista ohje suussa sulavaan minttusuklaa-raakakakkuun. Tsajut-blogissa puolestaan näytetään, miten Toblerone-suklaa muuttuu mousseksi. Nappaa blogista myös idea kauniiseen suklaatähti-koristeeseen.

tsajut
Toublerone-mousse suklaatähdellä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Minttusuklaa-raakakakku

Indiedays haluaa kiittää kaikkia bloggaajia ja lukijoita kuluneesta vuodesta. Ihanan herkullista ja onnellista uutta vuotta 2015!

 

Teksti: Oona Grönberg
Kuvat: bloggaajilta


Kommentoi