Tervetuloa hyvä olo!

08.01.2015

Vuoden alussa metsästetään perinteisesti hyvää oloa. Viime viikkojen joululomia ovat varjostaneet epäsäännölliset ruokailuajat, herkuttelu ja liikkumattomuus. Kroppa huutaa ravitsemusta ja aktiviteetteja. Uusi vuosi on mukava aloittaa terveellisesti ja energisesti, on aika laittaa ruokavalio kuntoon!

Pois_turvotuksesta
Karkkipäivä-blogin Sannilla on käynnissä induktioviikot. Kahden viikon ajan blogista löytyy sokerittomia ja vähähiilarisia reseptejä aina aamupaloista iltanaposteltaviin.

Kenelle induktio sitten sopii? Kenelle tahansa, joka haluaa nopeasti päästä eroon nestekertymien aiheuttamasta turvotuksesta ja saada kehon polttamaan rasvaa vaikka “istuisit vain perseelläsi”.

Tonnikala_kananmuna_salaatti
Resepti täällä.
Mikäli kiinnostuit, ota induktiohaaste vastaan täällä.
Kurkkaa käytännönvinkkejä jaksoajalle täällä.

IMG_9734
Resepti täällä.

Usein tässä vaiheessa vuotta keho huutaa puhdistusta. Näin kävi myös Tickle Your Fancy -blogin Saran kohdalla. Tuorepuristetut mehut ovat oivallinen vaihtoehto avuksi! Aloita aamusi ravitsevalla vihermehulla tai piristävällä porkkana-inkiväärimehulla.

id_PC281231
Resepti ja juttua mehujen tärkeydestä täällä.

IMG_9559
Sara aloitti vuoden alussa treenaamisen ensi keväänä häämöttävälle Kööpenhaminan maratonille.

Bloggaajan maratonfiiliksiä täällä.
Juttua talven juoksupukeutumisesta täällä.

IMG_8981
Just My Imagination -blogin Janni haastoi itsensä viikon mittaiselle mehupaastolle. Seitsemän päivää eletään siis pelkästään itse puristetuilla mehuilla. Mitä tämä käytännössä oikein tarkoittaa?

Lue mehupaaston fiiliksistä kertova postaus täällä.

IMG_9035
Resepti punakaali-omenamehuun täällä.

PC150149
Resepti lehtikaalisipseillä koristeltuun kasvissosekeittoon täällä.

Vanha sanonta “Kauneus lähtee sisältäpäin” pitää paikkansa: hyvinvoiva keho näkyy myös ulospäin. Lopeta niukasti syöminen ja siirry ravitsevaan ruokavalioon. Ainon tarinoita treenaamisesta -blogin Kauniin ulkonäön ABC paljastaa millainen ruokavalio tekee hyvinvoivaksi niin sisältä kuin ulkoakin.

 

Teksti: Sara Vanninen / Tickle Your Fancy
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi