Mariannan-blogi Indiedaysiin!

09.01.2015

Indiedays-blogit saavat ensi kuun alussa joukkoonsa paluumuuttajan, kun supersuosittua Mariannan-blogia kirjoittava ihana Marianna siirtyy meille Costumelta 1.2.2015. 24-vuotiaan helsinkiläisen blogi on sekoitus muotia, kauneutta, sisustusta, matkustelua ja lifestylea – omalla tyylillä kirjoitettuna.

15330817751_3a67cf9e92_o

mariannan1Marianna suhtautuu bloggaamiseen intohimoisesti ja niin valokuvaaminen, kirjoittaminen, muoti, ideointi kuin toteutus ovat kaikki lähellä hänen sydäntään. Vaikeinta bloggaamisessa on Mariannan mielestä työajan ja vapaa-ajan erottaminen – tai pikemminkin se, että niitä ei voi erottaa. ”Blogin pitäminen on kuin elämäntapa, postauksia tulee tehtyä pitkin päivää, ja ideat ja inspiraatio ovat jollain tapaa aina mukana. Yhdeksän vuoden bloggaamisen jälkeen on tuohon tottunut, ja siitä kyllä nauttii kun saa tehdä rakasta harrastustaan myös työkseen.”

mariannan4

mariannan3Tyyliään Marianna kuvailee klassisen tyttömäiseksi, pienillä twisteillä. Luonnolliset värit, puhtaus ja yksinkertaisuus sekä mielenkiintoiset yksityiskohdat kiinnittävät bloggaajan huomion niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa. Luottovaatetta ei tarvitse kauaa miettiä: ”Nahkatakki. Sopii juhlaan ja arkeen, kevääseen ja syksyyn, housuihin ja hameisiin, toisin sanoen aivan kaikkeen!”

mariannan5Marianna haaveili lapsena toimittajan ammatista, ja bloggaaminen sisältääkin paljon samoja elementtejä. Myös lukijoiden kanssa kommunikointi ja blogimaailma yleisesti sekä sosiaalinen media ja netin luomat mahdollisuudet kiehtovat bloggaajaa. ”Ikinä ei voi ennustaa, mitä huominen voi tuoda tullessaan!”

Niinpä. Mariannan-blogia pääset seuraamaan Indiedaysilla siis 1.2. alkaen. Lämpimästi tervetuloa Marianna!

Toinen uusi tulokas But I’m a human, not a sandwich -blogin Iina aloittaa meillä jo ensi maanantaina!

 

Teksti: Emilia Mikola
Kuvat: Mariannan


Kommentoi