Viisi vinkkiä kiinnostavampaan pukeutumiseen

16.01.2015

Musta, harmaa, synkkä ja pimeä – nyt riittää! Eletään ehkä vuoden valottominta aikaa, mutta pukeutumisen ei sitä tarvitse olla. Pirteä asu pelastaa pahimmankin maanantaiaamun ja vaikuttaa omaan vireystilaamme, vastaantulijoista puhumattakaan. Nyt ilo kiertämään ja niitä värejä kehiin!

16083336646_05b0d8c113_o
Tätä värikkäämpään talviasuun harvoin törmääkään! Tyylikkään lopputuloksen saamiseksi yhdistele Annika O.:n tapaan luonnonläheisiä, murrettuja värejä; sinappi, viininpunainen ja khakinvihreä sopivat yhteen kuin nakutettu.

Lisää kuvia täältä.

IMG_9657
Just My Imagination -blogin Janni lisäsi vaaleasävyiseen asuunsa oranssin pipon. Raikas asu erottuu varmasti osakseen mustiin pukeutuneesta ihmismassasta.

Lisää kuvia asusta täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Värejä karttavat hoi! Värikäs pukeutuminen ei välttämättä tarkoita räikyvän pinkkiä takkia. Trendikkään kevyt vaaleanpunainen on mainio valinta astetta värillisemmän lookin luomiseen.

Lisää asusta täällä.

P111001
Tämä Lack Of Colour -blogin Millan violettiin taittuvan tekoturkiksen ja sinisen pipon yhdistelmä kääntää varmasti jokaisen ohikulkijan pään. Ja mikä parasta, kuvan takki on kahden ja puolen euron kirppislöytö?!

Lisää asusta täällä.

15263102514_3ee680afd1_o
Mikäli vahvat värit eivät ole sinun juttusi, kokeile metallin sävyjä. Hopea on tyylikäs valinta ja sen kanssa sopii mikä tahansa! Nappaa sporttisen naiselliseen lookkiin inspiraatiota Á La Mode -blogin Outilta.

Lisää kuvia asusta täällä.

 

Teksti: Sara Vanninen / Tickle Your Fancy
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi