Tammikuussakin saa herkutella!

21.01.2015

Alkuvuosi on elämäntaparemonttien kulta-aikaa. Vaikka terveellinen ruokavalio vie helposti mennessään, ei pidä unohtaa syömisen rennompaa puolta. Indiedaysin toimitus kokosi bloggaajien parhaat suklaaherkut resepteineen muistuttamaan myös herkuttelun tärkeydestä!

keksit
Pieneen makeannälkään sopivat hyvin kotoisat suklaahippukeksit. Punavuori gourmet -blogin keksiohjeella onnistut varmasti. Osan tuoreista kekseistä voi myös pakastaa, jolloin ne säilyvät pidempään!

appelsiinisuklaamousse
Perinteinen suklaamousse sai lisäpotkua tuoreista appelsiineista! Sitrushedelmien sesonkiaika on parhaillaan käynnissä, joten tämän herkun kanssa ei kannata odotella. Kurkkaa ohjeet Pikku leijona ja puoli valtakuntaa -blogista.

lakritsi-suklaa
Tämä lakritsi-suklaavanukas takaa herkkuhetken myös erityisruokavalioita noudattaville. Maidoton ja viljaton herkku on kaiken lisäksi myös sokeriton, mieletöntä! Tämän ihanuuden löydät Tiskivuoren emäntä -blogista.

passionkuppikakku
Hedelmät tuovat väriä ja raikkautta myös leipomuksiin. Unelmaa leipomassa -blogista löytyy hieman eksoottisempi kuppikakkuresepti!

Turkinpippuri-valkosuklaanapit
Niille, jotka eivät halua päättää suklaan ja salmiakin välillä, tämä resepti on oikea taivaanlahja. Söpöt valkosuklaanapit turkinpippurirouheella ovat paitsi ilo silmälle, myös helppo valmistaa! Ellan reseptit -blogista löytyy vinkkejä sekä aloittelijoille että kokeneemmille suklaaleipureille!

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi