Lisää tehoa treeniin

26.01.2015

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ FASTIN KANSSA

Viime viikolla Tickle Your Fancy –Sara ja Ainon tarinoita treenaamisesta –Aino lähtivät yhteistyökampanjan tiimoilta etsimään lisää tehoa treeniin. Jo liikuntaa runsaasti harrastava kaksikko sai tehtäväkseen testata FASTin lisäravinteita oman saliohjelmansa tukena. Lue, millaisen tuomion Champ’s Choice -tuotteet saivat bloggaajilta!

3
Aino ohjaa ryhmäliikuntatunteja noin 15 tuntia viikossa, jonka päälle tulee tietysti vielä omat treenit. Kun liikkuu yhtä paljon kuin huippu-urheilija, tulee ravinnon olla sen mukaista kehittyäkseen. Kurkkaa koko postaus täältä!

1
”Tunnin jälkeen kädet ja koko yläkroppa oli yhtä spagettia. Hommaa ei helpottanut yhtään että parin tunnin kuluttua täytyi lähteä ohjaamaan spinning-bodypump, jossa siinäkin tuo pump osuus kohdistuu lähinnä ylävartaloon. Päätinkin testailla WORKOUT SHOCK -lataria tuomaan energiaa. Hetki juoman nauttimisen jälkeen alkoi nipistellä sormissa ja olo virkenikin hyvin nopeesti.”
– Ainon tarinoita treenaamisesta

2
Tickle Your Fancy -bloggaajalle satelee kommenttiboksiin kysymyksiä liikunnasta. Sara avaakin vähän sitä, mitä hänen treeniviikkoonsa kuuluu ja miksi tavoitteiden asettaminen itselleen kannattaa. Lue täältä, mitkä lisäravinteet ovat jo ennestään tuttuja ja mihin tarvitsee vielä pientä totuttautumista!

”Ajattelen sen usein niin, että ilman palautumisjuomaa en olisi kondiksessa seuraavissa treeneissä enkä pystyisi pistämään kaikkea peliin seuraavana päivänä salilla tai lenkkipolulla. Ja se ajatushan ei tulisi kuuloonkaan, koska löysästi ja heikolla asenteella vedetty treeni maistuu kuralta. Eli ajatus yhteenvetona: mikäli en palaudu, en myöskään kehity.”
– Tickle Your Fancy

 

Teksti: Veera Almila
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi