Superfoodit testissä!

28.01.2015

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ COCOVIN KANSSA

Indiedaysin ja CocoVin yhteistyökampanjassa neljä bloggaajaa pääsi tutustumaan superfoodeihin ja niiden käyttöön. Millaisilla fiiliksillä kokeiluun lähdettiin ja miten uudet ruoka-aineet ovat toimineet keittiön puolella?

janni
Jannille chiasiemenet olivat jo vanha tuttu, mutta muut superfoodit vieraita. Kiinnostusta on aina ollut, mutta hyödyntäminen on koettu haasteelliseksi. Lue Jannin fiiliksistä Just My Imagination -blogista!

cocovi-chia-tuorepuuro-3
Superfoodit sopivat myös perheen pienimpien ruokavalioon, ja MAMI GO GO -blogissa kokeiluun osallistuikin koko perhe! Lue, mistä reseptistä muodostui ihanien poikien, Kaapon ja Elviksen, lemppari.

lisbete
Lisbet e. -bloggaaja lähti kokeiluun mukaan murtamaan ennakkoluuloja. Aikaisempaa kokemusta bloggaajalla oli goji-marjoista, mutta kokeilu päättyi lyhyeen. Miten superfoodit istuivat skeptikon ruokavalioon?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Superfoodeilla voi myös todellakin herkutella! Uusi Kuu -blogissa vietettiin hamppulettuhetkeä ja terveelliset herkut maistuivat myös perheen lapsille.

 

Teksti: Taija Makkonen
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi