Voita kuukauden Nutrilettit

29.01.2015

Joulukilot eivät karise, lempifarkut kiristävät eikä tulevan kesän rantaloma houkuttele yhtään. Kuulostaako tutulta? Kerro mikä inspiroi sinua laihduttamaan, ja osallistut samalla Nutrilett-kilpailuun. Palkinnoksi kaksi onnekasta saavat kattavan 60 euron Nutrilett-tuotepaketin, jonka avulla painonpudotus lähtee kunnolla käyntiin!

nutrilett
Kilpailu päättyy 28.02.2015. Säännöt voit lukea alta.

 

Nutrilett-kilpailun säännöt

1. JÄRJESTÄJÄ
Orkla Health / Äyritie 24, 01510 Vantaa
2. OSALLISTUMISKELPOISUUS
Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen ja palkinnon vastaanottamiseen.
3. KILPAILUAIKA
Kilpailuun voi osallistua 29.1–28.2.2015 välisenä aikana.
4. KUINKA OSALLISTUA KILPAILUUN
Kilpailuun osallistutaan yllä olevalla lomakkeella kertomalla, mikä inspiroi sinua laihduttamaan. Palkinnoksi arvotaan kaksi noin 60 euron arvoista tuotepakettia.
5. PALKINTO JA SEN JAKAMINEN
Palkintona arvotaan kaksi noin 60€ arvoista tuotepakettia kaikkien Indiedaysin sivuilla osallistuneiden ja tietonsa jättäneiden kesken.
6. PALKINNON LUOVUTUS / JULKISUUS
Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.
7. JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
8. OSALLISTUMINEN ILMAN OSTOPAKKOA
Kilpailuun ja arvontaan osallistuminen ei vaadi ostopakkoa.
9. ARPAJAISVERO / VAIHTO
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetelluista palkinnoista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.
10. VIRALLISET SÄÄNNÖT KOSKEVAT KAIKKIA OSALLISTUJIA
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.
Kilpailussa kerättyjä yhteystietoja käytetään vain palkintojen lähettämiseen. Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen kehittämään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.
Osallistujan henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta kolmannen osapuolen käyttöön ilman osallistujan hyväksyntää. Lainmukaisesti jokaisella osallistujalla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa kilpailua varten annetut henkilökohtaiset tietonsa. Tehdäkseen näin, osallistuja voi ottaa yhteyttä sähköpostiin: indiedays@indiedays.com


Kommentoi