Viisi vinkkiä uudistuneen Indiedaysin käyttöön

18.08.2015

Indiedays on nyt uudistunut, ja portaaleja on nykyään kaksi: Living & Lifestyle ja Styles & Trends. Avasimme myös kuusi teemaportaalia, joista löydät aihealueittain laadukasta luettavaa. Tätä hetkeä on odotettu ja jännitetty täällä jo pitemmän aikaa; toivottavasti tykkäätte lopputuloksesta yhtä paljon kuin me! Lue alta viisi vinkkiä, joiden avulla saat sivustostamme varmasti kaiken hyödyn irti.

 

portaaliuudistus1

1. PORTAALIT

Menu-valikosta voit kätevästi siirtyä portaalista toiseen. Molemmissa portaaleissa on omat, suositut Indiedays-bloggaajansa.

Indiedays Styles & Trends -portaalissa seurataan nuorten, rohkeiden bloggaajien värikästä elämää ja tyylin kehittymistä, saat vinkkejä treeneihin, päivän asuun ja meikkiin sekä luet blogimaailman uusimmista trendeistä ja ilmiöistä.

Indiedays Living & Lifestyle -sivustolla jaetaan laatutietoisten ja perheellisten naisten arkea ja juhlaa, sisustetaan ja herkutellaan, annetaan tyylivinkkejä, puhutaan kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä nautitaan perhe-elämästä.

 

portaaliuudistus2

2. BLOGIHAKU

Indiedaysista on nyt entistä helpompi löytää uusia, kiinnostavia blogeja. Klikkaa itsesi Blogihakuun ja etsi juuri sinun kiinnostuksen kohteisiisi sopivia blogeja. Haluatpa lukea katumuodista, modernista sisustuksesta tai vaikka laihdutuksesta – blogihaulla löydät helposti uudet lempparisi!

 

portaaliuudistus3

3. TEEMAPORTAALIT

Teemaportaaleista löydät helposti inspiraatiota ja mielenkiintoista luettavaa juuri haluamastasi aiheesta. Kukin kuudesta teemasivustosta kokoaa yhden aihealueen laadukkaan sisällön, jonka tuottavat tarkoin valitut bloggaajat.

Lookbook.fi on muodin teemaportaali, josta löydät uusimmat trendit ja bloggaajien vinkit vaatekaapin täydentämiseen.

Beautybox.fi on kauneuden teemaportaali, joka kertoo kauden meikki- ja hiustyylit tuotevinkkeineen ja tutoriaaleineen.

Foodlover.fi on ruuan teemaportaali, joka tulee apuun kun tarvitset ideoita ja ohjeet herkulliseen ateriaan.

Livingspace.fi on sisustuksen teemaportaali, joka sukeltaa kodin ja sisustamisen upeaan maailmaan.

Motivation.fi on hyvinvoinnin teemaportaali ja kiinnostava uutuus terveellisten elämäntapojen ystävälle. Sivustolla bloggaajat jakavat omat kokemuksensa ja vinkit treenaamiseen ja hyvinvointiin.

Lifie.fi on oman elämän tapahtumat yhteen kokoava teemaportaali, joka tarjoaa hengähdystauon arjen keskelle. Seuraa bloggaajien elämän kiemuroita ja jaa heidän kanssaan niin ilot kuin surut.

 

portaaliuudistus4

4. TEEMAPORTAALIEN AIHEET

Kun olet jossakin kuudesta teemaportaalistamme, ilmestyy menu-valikkoon kohta ”Aiheet”. Tästä voit valita vielä teemaportaalin sisällä tarkemmin, minkälaisia postauksia haluat lukea. Haluaisitko löytää herkullisia kasvisruokareseptejä? Kiinnostaako hyvät DIY-vinkit niin sisustuksessa kuin muodissakin? Käy kurkkaamassa teemaportaalien monipuoliset aiheosiot!

 

portaaliuudistus5

5. TOIMITUKSEN NOSTOT JA KUUMIMMAT POSTAUKSET

Löydät sekä portaaleista että teemaportaaleista toimituksen nostamat postaukset. Poimimme päivän tärpit satojen upeiden postausten joukosta, jotka kannattaa ehdottomasti tsekata! Indiedaysin toimituksen juttuja voit kurkata myös menu-valikon kohdasta ”Indiedays Buzz”.

Toimituksen nostojen alta löytyy Kuumimmat-lista. Tämä on automaattisesti päivittyvä lista päivän polttavimmista aiheista.

Nappaa vinkit käyttöön, ja tutustu uusiin, loistaviin portaaleihin. Mukavia lukuhetkiä!

 

Teksti: Veera Almila


3 Responses to “Viisi vinkkiä uudistuneen Indiedaysin käyttöön”

 1. Hei!

  Nyt on sanottava, että en tykkää ollenkaan tästä uudistuksesta. Vaikka olen lukenut monta kertaa noita ohjeita ja kuvauksia siitä, miten pitää toimia, olen kuitenkin ihan epätietoinen mitä tunnisteita tulisi käyttää. Uusimpaan postaukseeni laitoin lifie, mutta kun yritin etsiä postaustani Indiedaysin sivuilta, niin en sitä löytänyt. Eli kysymys kuuluu: pitääkö tuon lifien lisäksi laittaa vielä joku muu tunniste?

  • indiedays toimitus indiedays toimitus sanoo:

   Moikka Kristiina!

   Laitoimme sinulle meiliin vielä lisää sisäisistä ohjeistusta, varmasti pääset sillä eteenpäin. :)

 2. […] on tässä vielä jonkin verran opeteltavaa; onneksemme toimitus on koonnut hyvät käyttöohjeet tänne. Niiden avulla sivustosta saa kaiken hyödyn irti, joten ne kannattaa käydä lukaisemassa. Jos […]

Kommentoi