Tutorial: Kullanhohtoinen meikki loppukesään

04.09.2015

BronzeTutorial_before_after

Kalenteri näyttää syksyä, mutta kesä viipyy vielä hipiällä, ainakin hetken. Fiilistele lämmintä loppukesää tällä pronssisella meikillä, jolla saat ”huijattua” vielä ruskettuneen lookin kasvoillesi. Nappaa ohjeet alta!

Avuksi voit ottaa myös itseruskettavia tuotteita. Asteittain päivettävät voiteet ovat perinteisiä itseruskettavia miedompia, ja niitä voi käyttää kuin tavallista kosteusvoidetta. Niillä saat kuin huomaamatta pidennettyä rusketuksen kestoa iholla.

Paras ystäväsi on kuitenkin nestemäinen, pronssisen hohtava tai mattainen ruskea ihon sävyn heleyttäjä, jolla saat meikkivoiteeseesi välittömän aurinkoefektin. Näitä tuotteita ilmestyy eri sarjojen kesämeikkikokoelmissa.

 

BronzeTutorial_2_pohja
BronzeTutorial_pohjavoiteet
BronzeTutorial_pohjavoidetuotteet

1. Sekoita kämmenellä yhteen BB- tai meikkivoidetta, kullanhohtoista ihon sävyn heleyttäjää sekä tummanruskeaa ihon sävyn heleyttäjää siinä suhteessa, kuinka tumman lopputuloksen haluat. Tummalla, mattaisella ihon sävyn heleyttäjällä tuunaat BB- tai meikkivoiteesi tummemmaksi ja hohtavalla tuotteella tuot kasvoille aurinkoista hehkua.

Esimerkiksi Dr. Hauschkalla ja Lumenella on nesteitä, joilla meikkivoidetta voi tummentaa.

 

BronzeTutorial_3_pronssiluomivari
BronzeTutorial_luomivaritUrbanDecay
BronzeTutorial_luomivaritDior

2. Levitä pohjustetulle luomelle pronssista luomiväriä.

Esimerkiksi Urban Decayn klassisessa Naked-paletissa sekä Diorin tyylikkäässä Cuir Cannage -paletissa on kauniita ja laadukkaita pronssin, kullan ja ruskean sävyjä.

 

BronzeTutorial_4_kultaluomivari

3. Levitä kulmaluulle vaaleaa kullanhohtoista luomiväriä ja liikkuvan luomen sisänurkkaan sekä alaluomelle tummempaa, metallista kultaa.

 

BronzeTutorial_5_rajaus

4. Rajaa yläluomi yhdellä tai kahdella eri ruskean tai tumman kullan sävyllä. Metallin hohtoiset sävyt toimivat lookissa parhaiten. Viimeistele silmämeikki ripsivärillä.

 

BronzeTutorial_6_kasvot

5. Tuo poskipäille hehkua helmiäisellä aurinko- tai maapuuterilla.

Elävöitä huulet mehukkaalla beigellä tai beigeen taittavalla roosan sävyisellä huulikiillolla. Valitsemalla mattaisen huulipunan saat lookista juhlavamman.

 

BronzeTutorial_7_vihrea_rajaus
BronzeTutorial_8_vihrea_rajaus_detail

6. Jos haluat lookkiin asennetta, tee alaluomelle värikäs sisärajaus esimerkiksi sinivihreällä kynällä. Vihreän ja sinisen sävyt sopivat kaikki upeasti; oliivin sävyllä pidät lookin harmonisena tai valitsemalla esimerkiksi sähäkkää kirkkaansinistä tuot meikkiin trendikästä särmää.

 

Teksti ja kuvat: Sanni / Karkkipäivä


Kommentoi