Kuusi herkullista reseptiä brunssipöytään

08.10.2015

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ FINE FOODS MACKAYSIN KANSSA 

Haastoimme kaksi bloggaajaa loihtimaan Mackaysin marmeladeista, hedelmätahnoista ja hilloista sunnuntaibrunssit. Katso alta, minkälaisia brunssiherkkuja bloggaajat loivat, ja hemmottele ystäviäsi jo tulevana viikonloppuna!


MUTSIS ON. -blogin Emilialle itse järjestetty brunssi oli ensimmäinen laatuaan. Bloggaaja tiesi heti, että haluaa toteuttaa astetta kevyemmän brunssin. Mackaysin tuotteilla terveellinen brunssi onkin helppo toteuttaa, sillä ne ovat valmistettu ilman maku-, säilöntä- tai väriaineita.


Emilian brunssipöytään päätyi muun muassa lohi-ceviche, johon Mackaysin appelsiini-sitruuna-inkiväärimarmeladi antoi ihanan säväyksen. Emilia yllättyi marmeladien monikäyttöisyydestä, ja lopulta sitä päätyi jopa smoothieen!

Käy nappaamassa appelsiini-lohi-cevichen, sitruunaisten marenkikeksien, banaanipannareiden ja myslipatukoiden reseptit tästä!


At Maria’s -bloggaaja järjesti viimeisen mökkiviikonlopun kunniaksi brunssin luonnon keskellä. Marian brunssipöydästä löytyi muun muassa perinteisiä croissanteja ja juustoja, joiden kaveriksi sopivat parhaiten aidon ja raikkaan makuiset hillot ja marmeladit.


Marian mukaan marmeladit ja hillot ovat usein liian makeita ja esanssisia, mutta Mackays-tuotteissa maut olivat täysin kohdillaan. Nappaa postauksesta ohjeet maukkaisiin inkivääri-marmeladinappeihin sekä helppoon hummukseen!

Lisätietoa Mackaysin tuotteista ja laajasta tuotevalikoimasta saat tästä.

Teksti: Emmi Leinonen
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi