Mitä voin saada yhdellä eurolla?

13.10.2015

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ ILOVIRRAN KANSSA

Voiko laskujen maksamiseen liittää mitään positiivista? Nyt voi! Kolme bloggaajaamme esittelivät Suomen kilteimmän sähköyhtiön ja samalla aivan uudenlaisen lähestymistavan sähkönkulutukseen. Lue lisää alta!


MUTSIS ON. -blogin Emilian mielestä Ilovirran paras ominaisuus on se, että kuukausittaiseen sähkölaskuun voi valita yhden ja viiden euron väliltä summan, joka menee lyhentämättömänä valitsemallesi hyväntekeväisyyskohteelle. “Miettikää vähän, millaisia summia hyväntekeväisyysjärjestöt saisivat kuukausittain, jos jokainen minkä tahansa sähköyhtiön asiakkaana oleva suomalainen tekisi näin?”, Emilia kirjoittaa.


Emilia lisää vielä, että harva suomalainen todella ymmärtää kuinka pieniä erot sähköjen hinnoissa ovat. Vaikka Ilovirta ei lupaakaan markkinoiden halvinta sähköä, on se kuitenkin hyvin edullista; hintaero esimerkiksi halvimman ja kalleimman saunattoman kerrostalokaksion sähkön välillä on vain 10 euroa vuodessa.

saijis1
Saijis-blogin Saija peräänkuuluttaa uusiutuvan energian tärkeyttä sähkösopimusta tehdessä. Ilovirran sähkö on 100 % uusiutuvaa, ja näin pienilläkin valinnoilla voi saada suurta aikaan.

Ilovirralla sähkösopimuksen tekeminen on tehty myös todella helpoksi – Saija sanoo, että hänellä meni sopimuksen klikkailuun vain pari sekuntia, eikä sitä varten tarvitse tietää muuta kuin oma talotyyppi sekä huoneiden ja asukkaiden määrä.

juulia1
Juulia Colour me ! -blogista huomauttaa, että kuukausittainen lahjoitus on saman verran kuin yksi kahvilasta ostettu smoothie. Ilovirran useista hyväntekeväisyysjärjestöistä Juulia itse valitsisi kohteikseen Roosa Nauha -säätiön tai Suomen Punaisen Ristin. Näiden lisäksi vaihtoehtoina ovat myös Unicef, Suomen lastensuojeluliitto ja Suomen Luonnonsuojeluliitto.

Lisätietoa Ilovirrasta ja hyväntekeväisyyskohteista saat täältä.

 

Teksti: Emmi Leinonen
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi