Nämä bloggaajat palkittiin Indiedays Blog Awardseissa!

31.10.2015

Jälleen on tullut upea Indiedays Blog Awards -gaala päätökseensä. Blogimaailman kirkkaimmat tähdet palkittiin tänä vuonna Helsingin keskeisimmällä paikalla yökerho Tigerissä lauantai-iltana. Ketkä keräsivät lukijaäänestyksessä eniten ääniä? Kenet Indiedaysin toimitus valitsi palkintosijoille kuudessa kategoriassa? Katso alta upeat voittajat!

Tsekkaa kuvia ja livefiiliksiä gaalasta Instagramista ja Facebookista!

Tänä syksynä blogien lukijat saivat äänestää suosikkejaan yli 300 ehdokkaasta, ja ääniä kertyi huikeat 31 832! Lukijaäänestyksen lisäksi Indiedaysin toimitus valitsi ehdokkaista suosikkinsa. Toimituksen valitsemat blogit saavat palkinnoksi Viikon blogi -tittelin Indiedays-sivustolla: viikon aikana blogia nostetaan Indiedaysin etusivuilla, bloggaajasta tehdään artikkeli ja blogiin ohjataan Viikon blogi -mainoksilla. Lukijaäänestyksen voittajat puolestaan palkittiin Indiedaysin yhteistyökumppaneiden upeilla palkinnoilla.

Indiedays Blog Awards 2015 – Voittajat

Lukijaäänestyksen voittajat palkittiin tänä syksynä kahdessa eri sarjassa, Indiedaysin uusien portaalien mukaan. Styles & Trends ja Living & Lifestyle.

Uino
Lukijoiden suosikki sarjassa Styles & Trends vuonna 2015 oli valovoimainen ja jo pitkään blogiaan pitänyt Uino. Tämä ammattitaitoinen nainen juhli gaalapäivänä myös blogisynttäreitään: Uino-blogi on nimittäin ollut pystyssä jo 7 vuotta! Voittajan palkitsi Instrumentarium.

But-i'm-a-human2
Eniten ääniä Living & Lifestyle -sarjan blogeista keräsi elämänmakuinen ja lapsiperheen arkea avoimesti pohtiva But i`m a human not a sandwich. Voittajan palkitsi Olympus. Paljon onnea, upea Iina!

Lukijoiden suosikkien lisäksi Indiedaysin toimitus palkitsi suosikkinsa kuudessa eri sarjassa, jotka olivat Lookbook, Beautybox, Motivation, Foodlover, Livingspace ja Lifie. Blogit jakautuivat sarjoihin aihealueidensa mukaan, jotka olivat muoti, kauneus, hyvinvointi, ruoka, sisustus ja lifestyle.

alamodeLookbook-sarjan voittajaksi valittiin ammattimaisilla muotikuvillaan ja inspiroivan omaperäisellä lookillaan ihastuttava Á La Moden Outi. Toisen paikan nappasi laadukkaista kuvistaan ja persoonallisesta tyylistään tunnettu FASHION STATEMENT -blogin Reetta, joka ei valitettavasti päässyt paikalle vastaanottamaan palkintoaan. Kolmanneksi tuli Marianne, joka valloittaa yksilöllisillä pukeutumisratkaisuillaan ja ripauksen lifestyle-henkisellä Picture me -blogillaan. Voittajan palkitsi Vagabond.

Hearts-or-Nothing
Kauneuden edelläkävijänä Beautybox-sarjassa palkittiin Joannan hyvin kirjoitettu, kauniisti kuvitettu ja kiinnostavalla sisällöllä maustettu Hearts or Nothing -blogi. Toiseksi kiri kampaajana työskentelevä Lila, jonka Päästä varpaisiin -blogista löytyy parhaimmat hius- ja kampausvinkit. Kolmannen sijan kaappasi Sanna-Emilia visuaalisesti vaikuttavalla ja sisällöltään ammattimaisesti toteutetulla blogilla SN MakeupBiozell palkitsi voittajan.

Elle-Elers
Motivation-sarjassa ansioituneimman hyvinvointiblogin tittelin sai Ellan monipuolisia aiheita käsittelevä, tyylikäs ja energinen Ella Elers  -blogi.  Hyvänä kakkosena tuli puhdasta ravintoa, terveellisiä elämäntapoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia peräänkuuluttava RAWinto-blogin Aino. Kolmannen sijan poimi personal traineriksi kouluttautuva Laura, jonka blogi Shake it Off tarjoaa laadukkaita kuvia ja innostavia kirjoituksia hyvinvoinnista sekä hippusen muodista ja ruuasta. Voittajan palkitsi Tupla, joka on nyt lanseerannut uuden, treenamiseen tarkoitetun energiapatukan!

andalusianauringossa
Sarjassa Foodlover parhaimmaksi ruokablogiksi kiihdytti Erja blogillaan Andalusian auringossa, jonka herkulliset kuvat ja tuoreet reseptit rohkaisevat lukijaakin kokeilemaan uutta.  Toisen sijan vei visuaalisesti eloisan Hannan soppa -blogin spontaanilla ja rennolla otteella kokkaava Hanna, joka ei kuitenkaan päässyt mukaan gaalaan. Kolmanneksi nimitettiin sokerinhuuruisen ja veden kielelle nostattavan blogin Unelmaa leipomassa Hanna. Voittajan palkitsi Santa Maria.


Livingspace- kategoriassa parhaimmaksi sisustusblogiksi ponkaisi No home without you -blogin tee-se-itse-nainen Kaisa, jonka lämminhenkisestä, skandinaavisesta kodista löytyy ihania väriläiskiä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Toiseksi kipusi rahtusen lifestyleä, monipuolisia sisustusratkaisuja ja näyttäviä kuvia tarjoava Frida blogillaan Koti kaupungin laidalla. Kolmanneksi ylsi Giselda raikkaalla, uutta ja vanhaa rohkeasti sekoittelevalla blogilla Coffee table diary. Voittajan palkitsijana toimi Indiedays.

jossecret
Jo’s secret -blogin Johanna vei voiton Lifie-sarjassa muotia, treenivinkkejä ja terveellisiä reseptejä jakavana lifestyleblogina. Toiseksi sijoittui Monday TO Sunday HOME -blogin Päivi, joka näyttää aikuisen naisen esimerkillään, kuinka intohimoinen suhtautuminen tekemiseen, rohkea avoimuus ja positiivinen asenne kantavat elämässä eteenpäin. Kolmannelle sijalle kiipesi helposti samaistuttava ja yhteisölliseen jakamiseen kannustava Anna, jonka Lapsellista-blogissa esitellään perhe-elämän kirjo kokonaisuudessaan. Altia palkitsi voittajan.

TÄSSÄ VIELÄ VOITTAJAT JA SIJOITUKSET:

Lukijoiden suosikki sarjassa Styles & Trends

Uino

 

Lukijoiden suosikki sarjassa Living & Lifestyle

But I’m a human not a sandwich

 

Toimituksen suosikit sarjassa Lookbook

1. À La Mode

2. FASHION STATEMENT

3. Picture me

 

Toimituksen suosikit sarjassa Beautybox

1. Hearts or nothing

2. Päästä varpaisiin

3. SN Makeup

 

Toimituksen suosikit sarjassa Motivation

1. Ella Elers

2. RAWinto

3. Shake it off

 

Toimituksen suosikit sarjassa Foodlover

1. Andalusian auringossa

2. Hannan soppa

3. Unelmaa leipomassa

 

Toimituksen suosikit sarjassa Livingspace

1. No home without you

2. Koti kaupungin laidalla

3. Coffee Table Diary

 

Toimituksen suosikit sarjassa Lifie

1. Jo’s secret

2. Monday TO sunday HOME

3. Lapsellista

 

Instagramista ja Facebookista löydät voittajien kuvia ja muita tunnelmia gaalasta!

Kuvat: Bloggaajilta

Teksti: Katariina Känkänen


2 Responses to “Nämä bloggaajat palkittiin Indiedays Blog Awardseissa!”

  1. utelias sanoo:

    Missä meidän äänestäjien voittajat ja palkinnot?

    • indiedays toimitus indiedays toimitus sanoo:

      Heippahei utelias! Gaalaan päässeet arvottiin ja palkittiin jo, lahjakorttien voittajat arvomme tällä viikolla ja ilmoitamme voitoista henkilökohtaisesti. Kannattaa tarkkailla meiliä! :)

Kommentoi