Katso kuvat gaalasta – tässä ovat Indiedays Blog Awards voittajat!

02.11.2015

Blogimaailman vaikuttajat palkittiin jälleen Indiedays Blog Awards -gaalassa Helsingin The Tigerissa. Katso kuvat palkintojenjaosta ja upeista voittajista!

Kuvia saa käyttää blogipostauksissa. Muistathan mainita kuvaajan:

Julian Schröpel / Simbayu
instagram.com/simbayu | facebook.com/simbayu.91 | 500px.com/simbayupictures
Kamera: Olympus OM-D E-M1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Living & Lifestyle -kategorian lukijaäänestyksen voiton lunasti ihastuttava But I’m a human not a sandwich -blogin Iina. Voittajan palkitsi Instrumentarium.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Styles & Trends -kategorian lukijaäänestyksen voitti upea kissa-asuinen Uino. Palkinnon tarjosi Olympus, ja palkinnon tulivat jakamaan Olavi Uusivirta ja Minka Kuustonen, jotka tähdittävät ensi keväänä ensi-iltansa saavaa Onnenonkija-elokuvaa. Ville Jankerin ohjaama elokuva sijoittuu blogimaailmaan, ja rooleissa nähdäänkin monia tuttuja kasvoja.


Indiedaysin toimitus valitsi myös jokaisesta kuudesta kategoriasta kolme inspiroivinta blogisuosikkiaan. Lookbook-muotikategorian ensimmäisen sijan nappasi Á La Mode -blogin Outi (oik.), jolle palkinnon tarjosi Vagabond. Toiselle sijalle sijoittui FASHION STATEMENT -blogia kirjoittava Reetta ja kolmannelle sijalle Picture Me -blogin Marianne (takana vas.).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Beautybox-sarjan voittajaksi kruunattiin Hearts or Nothing -blogin Joanna (oik.). Toinen sija meni Päästä varpaisiin -blogin Lilalle (kesk.), ja kolmanneksi sijoittui Sanna-Emilia SN Makeup -blogista (vas.). Voittajan palkitsi Biozell.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Motivation-sarjan voittajana säteili ihastuttava Ella Elers (oik.), jonka Tupla palkitsi vuoden urheilupatukoilla. Seuraaville sijoille sijoittuivat RAWinto-blogin Aino (vas.) ja Shake it Off -blogin Laura (kesk.).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foodlover-kategoriassa inspiroivimmaksi blogiksi valittiin Andalusian Auringossa -blogin Erja (vas.), toiseksi Hannan soppa -blogin Hanna ja kolmanneksi Unelmaa leipomassa -blogin Hanna (oik.). Voittajan palkitsi Santa Maria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Livingspace-sarjan pääpalkinnon lunasti No home without you -bloggaaja Kaisa (kesk.), jonka palkitsi Indiedays. Seuraavalle sijalle sijoittui Koti kaupungin laidalla -blogin Frida (oik.) ja kolmannelle sijalle Coffee Table Diaryn Giselda (vas.).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lifie-kategorian ykkössijan nappasi itselleen Jo’s Secret -blogin ihastuttava Johanna (oik.). Toiselle sijalle pääsi Monday To Sunday Home -blogin Päivi (kesk.) ja kolmannelle sijalle Lapsellista-blogin Anna (vas.). Voittajan palkitsi Anna De Codorníu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaalan lopuksi Nelly.com palkitsi vielä Blog Awardsien hienoimman Halloween-asun. Palkinnon lunasti itselleen Rose Shock -blogin Tanja karmivan upealla asullaan! Myös seuralaisen maski oli hurmaava.

 

Indiedays onnittelee kaikkia voittajia ja kiittää onnistuneesta gaalaillasta! Kiitos myös yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistivat ikimuistoisen juhlan:

Logot

 

Teksti: Emmi Leinonen
Kuvat: Julian Schröpel / Simbayu
instagram.com/simbayu | facebook.com/simbayu.91 | 500px.com/simbayupictures


2 Responses to “Katso kuvat gaalasta – tässä ovat Indiedays Blog Awards voittajat!”

  1. Mimmu sanoo:

    Milloin julkaistaan kuvausseinän edessä otetut kuvat juhlavieraista? :)

    • indiedays toimitus indiedays toimitus sanoo:

      Moi Mimmu! Julkaistaan noita kuvia niin pian kun saadaan niitä kuvaajilta. :)

Kommentoi