Kurkkaa, mitä tapahtui Bloggers’ Inspiration Day -tapahtumassa!

03.11.2015

Viime lauantain Bloggers’ Inspiration Day -päivätapahtumassa tehtiin kaikkien aikojen kävijäennätys! Bloggaajille oli tarjolla erilaista ohjelmaa herkuttelusta hemmotteluun. Juomatarjoilusta vastasi Anna de Codorníu, Ginger Joe, Pellegrino, Fresita ja Voga. Makuelämyksiä tarjosivat Santa Maria ja Tupla. Muoti- ja kauneusmaailmaa edustivat Nelly, Vagabond, Instrumentarium ja Biozell, ja Olympus antoi bloggaajille neuvoja kuvaamiseen. Katso alta fiiliksiä upeasta päivästä!

Kuvia saa käyttää blogipostauksissa. Muistathan mainita valokuvaajan: Julian Schröpel / Simbayu
instagram.com/simbayu | facebook.com/simbayu.91 | 500px.com/simbayupictures
Kamera: Olympus OM-D E-M1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Black & White -loungessa tarjoiltiin niin helmeilevää Anna de Codorníu -kuohuviiniä kuin raikasta Ginger Joe -inkivääriolutta. Loungessa sai myös teemaväreistä inspiroituneita geelilakkauksia sekä hennatatuointeja. Kuvassa Janina Koskenniska, Since 1996 -Essi ja Elizaveta.

_A310014
Vagabondin mallistossa on toinen toistaan ihanampia nilkkureita, joista löytyy kiiltoa ja mattaa, suippoa ja pyöreää kärkeä, mustaa ja viininpunaista väriä. Kurkkaa tägin #VagabondIndiedays2015 takaa omat suosikkikenkäsi, regrammaa ne Instagramissa samaisella tägillä, ja olet mukana Vagabond Storen 100 euron lahjakortin arvonnassa! Osallistumisaikaa on 30.11.2015 asti.

_A310094-2
Rakkaudesta ruoanlaittoon -Ruut (vas.) ja Unelmaa leipomassa -Hanna inspiroituvat Santa Marian pisteellä uusista tuotteista, joilla loihtii helposti ja nopeasti aasialaisia herkkuja.

_A310376
Nellyn pisteellä Emilie Stångberg opastaa bloggaajia uuden Online Showroomin käyttöön. Toivottavasti saamme pian ihailla ja inspiroitua Nellyn monipuolisesta valikoimasta postausten kautta!

_A310017-2
Black & White -lounge.

_A310041
Ammattivalokuvaaja Mikko Toiviainen kuvaa Colour Me ! -blogin Juuliaa Vagabondin kuvausseinän edessä. Juulialle tämä oli ensimmäinen kerta, kun ammattilainen ottaa hänestä kuvia. Bloggaajan pirteässä lookissa kaikki värit sointuvat kauniisti yhteen.

_A310154
Fresitan pöytä tarjosi ihanan yksinkertaista mutta maukasta juomaa, Fresita-Blossaa, jossa on puolet Fresitaa ja puolet Blossa-glögiä. Nam, nyt saavat pikkujoulut tulla! Oletteko jo nähneet tämän uuden, talvisen Fresita-pullon?

_A310004-2
Sadepisaroita niitynkukkasilla -blogin Jennille laitetaan upeita valkoisia kynsiä Black & White -loungessa.

_A310322
Helmihytti -blogin Helmi ja Under my umbrella -blogin Sara poseeraavat Fresita-joulukuusen vierellä.

_A310170-2
Senja (oik.) Little bit vain -blogista tutustuu Vagabondin mallistoon.

_A310238
Biozellin Kira (vas), Ella Elers -blogin Ella ja Shake It Off -blogin Laura maistavat Tuplan upouusia energia- ja proteiinipatukoita. Pisteellä kävi koko päivän kuhina, kertoo Cloettan Eemil. Eikä mikään ihme, terveellinen Tupla maistui yhtä hyvältä kuin kaikkien tuntema klassikkoversiokin!

_A310040
Nellyn pisteellä Emmi Protein shakes and Pink Lipstic -blogista tutustuu vaatevalikoimaan.

_A310110
Uusia Tupla-urheilupatukoita, nam!

_A310242
Satu XL Elämää -blogista maistelee ihanaa korealaista bulgogia Santa Marian pisteellä.

_A310056-2
Sari opastaa Olympuksen pisteellä Marinaa Dioriina -blogista (oik), Fania Fani`s Nails and Beauty -blogista ja Hannaa Kynsipöllö kosmetiikkapuussa -blogista ottamaan ammattimaisia kuvia sopivalla objektiivilla.

_A310128
Katsokaa nyt noita Instrumentariumin Swarovski -malliston kehyksiä! Bloggaajat valitsivat näistä omat suosikkinsa ja kuvauttivat itsensä ne päässä – jännityksellä odotamme bloggaajien erilaisia lookeja nähtäviksi.

_A310207
Edessä oikealla Joanna A view from the afternoon -blogista, takana Paula pauletteblogista, vasemmalla edessä Katarina Rosemary’sblogista, takana Henna Boohoohooblogista ja Iina Days of my way -blogista lepuuttavat jalkojaan Anna de Codorníun ja Ginger Joen Black & White -loungessa.

_A310047-2
Jaana At home -blogista (vas.), Jaana My life and my style -blogista ja Laura heinässä heiluvassa -blogista sovittamassa kehyksiä Instrumentariumin pisteellä. Kaikki kolme löysivät ammattilaisten avustamina mieleisensä kehykset, jotka sointuvat heidän kasvoihinsa.

_A310210
Kampaaja Heidi tekee Biozellin pisteellä Ennin kengissä -blogin Ennille upeaa juhlakampausta. Uusilla sävyttävillä tyvispraylla saa ihmeitä aikaan, halusitpa peitttää harmaat tai tyvikasvun! Kuvassa vaaleahiuksiselle bloggaajalle tehdään trendikäs tumma liukuvärjäys tyveen.

_A310248
Anna blogista X ja Saranda blogista Tyhjä ajatus nautiskelevat Vogan viinitarjoiluista. Kuplivaa vettä bloggaajille tarjosi Pellegrino.

_A310333
Ammattikuvaaja Lars Johnson auttaa Rimmaa (vas), Lauraa Laura let’s go -blogista ja  Inkaa archie gone lebanon -blogista tutustumaan Olympuksen kameran käytön saloihin.

_A310348
Biozellin pisteeltä jäi Matildalle Blockedista (vas.) käteen vaaleanruskea tyvispray ja Hennalle elämäntyyli blogista tummanruskea tyvispray. Oikealla Kira Biozelliltä.

Kiitos kaikille mukana olleille – teitte päivästä mahtavan!

Logot

 

Kuvat: Julian Schröpel / Simbayu
instagram.com/simbayu | facebook.com/simbayu.91 | 500px.com/simbayupictures

Teksti: Katariina Känkänen


4 Responses to “Kurkkaa, mitä tapahtui Bloggers’ Inspiration Day -tapahtumassa!”

 1. Ekassa kuvassa Janina (janinaurora.blogspot.fi) eikä Jasmin :)

  • indiedays toimitus indiedays toimitus sanoo:

   Moikka Janina! Höh, pahoittelut huolimattomuudesta – korjattu on! :)

 2. ssannis sanoo:

  Milloin tulee näkyville BID:n valokuvauspisteellä otetut ”sisääntulokuvat”? :)

  • indiedays toimitus indiedays toimitus sanoo:

   Moikka ssannis! Pian, pian, täällä ollaan työn touhussa nyt kun kuvat on saatu kuvaajilta :))

Kommentoi