Katso, kuka voitti Brand New Talent -kilpailun!

03.11.2015

Viime keväänä Indiedays järjesti Suomen suurimman Instagramin kautta järjestetyn mallihaun, Brand New Facen. Tästä inspiroituneena päätimme jatkaa uusien kykyjen etsintää, ja syntyi Brand New Talent. Kesän lopulla haimme kisaan videotuotannon osaajia toteuttamaan mainosvideota Olympus OM-D E-M5 Mark II -kamerasta, käyttäen kuvauksissa kyseistä kameraa sekä 12-40mm f2.8 PRO:ta ja LS-100 mobiiliäänistudiota.

Monista huikeista hakijoista valikoitui syksyn alussa kuusi lupaavinta tiimiä jatkoon. Voit katsoa kaikkien videot Brand New Talent -sivulta. Katso alta, minkä videon Olympus palkitsi ja miksi!

Ensimmäiseksi sijoittui video, joka kertoo Olympus OM-D:n tarinan parhaiten. OM-D on mobiili, urbaani ja eläväinen, ja voittajatiimin mainosvideossa se tulee parhaiten esiin. Lopussa näkyvä ”Capture your stories” tiivistää tämän loistavasti.

Ohjaaja/editoija: Sebastian Kammonen
DOP/kuvaus: Joel Pircklen
Kuvaus/äänet: Jonathan Begley
Tuottaja: Damon Beckford

Mallit: Hannes Repo, Minttu Mäntysalo

HAVU Media

 

Toiseksi tuli video, joka on teknisesti paras. Työ on iskevä, värikäs ja hieman kapinallinen, ja valaistuksilla ja taustoilla on leikitty terävästi.

Ohjaaja/tuottaja/käsikirjoittaja/leikkaaja: Tuisku McLees
Kuvaaja/tuottaja/käsikirjoittaja/leikkaus/jälkituotanto: Jarmo Honkala

Valomies: Rasmus Flinck

Mallit: Nea Lindberg, Ida Henriksson, Sofia Leppäkorpi, Lauri Koski

Päämaskeeraaja: Tuisku Mclees
Maskeeraajat: Emmi Salmi, Miika Heikkinen, Jasmin Brunni, Senni Kultalahti, Katriina Suominen
Stylistit: Anna Siltanen, Lotta Sipilä

Valonkajo Studio

 

Kilpailu meni niin tiukaksi, että kolmannelle sijalle sijoittuivat kaikki muut neljä mainosvideota. Kiitos vielä kaikille osallistujille ja lämpimät onnittelut voittajille!

 

Teksti: Veera Almila


Kommentoi