Tee päivän hyvä teko!

05.11.2015

CO-CREATION EDITORIAALI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ ILOVIRRAN KANSSA

Kahdeksan bloggaajaa lähti innokkaana mukaan kampanjoimaan uudesta sähköyrityksestä, Ilovirrasta. Mutta miten ihmeessä? Jos ollaan täysin rehellisiä, niin eihän se sähkö monia oikeasti kiinnosta. Ja vaikka kiinnostaisikin, niin kuka sähköasioista muka jotain ymmärtää? Vaan eipä kyseessä olekaan mikä tahansa sähköyhtiö. Kyseessä on sähköyhtiö, joka tarjoaa edullista sähköä sekä panostaa ennennäkemättömällä tavalla hyväntekeväisyyteen.

Samalla kun teet sähkösopimuksen edullisesta, 100 % uusiutuvasta sähköstä, päätät mikä pieni summa lisätään automaattisesti laskuusi ja lahjoitetaan lyhentämättömänä valitsemallesi hyväntekeväisyysorganisaatiolle. Kolme euroa tarkoittaa monelle yhdestä take away -kahvista luopumista, mutta mieti mitä se tarkoittaa, jos sähkösopimuksia tehdään 100 000 tai vaikkapa 1 000 000. Niinpä.

Tee sähkösopimus täällä.

Vain alla olevien bloggaajien ja allekirjoittaneen sanaan ei tarvitse uskoa, sillä hyväntekeväisyysjärjestöillä, kuten Suomen luonnonsuojeluliitto, Mannerheimin lastensuojeluliitto, Unicef, Suomen Punainen Risti ja Syöpäsäätiön Roosa nauha, on tarkat kriteerit siitä, keiden kanssa yhteistyötä tekevät.


MUTSIS ON. –Emilialle yksi Ilovirran monista hyvistä ominaisuuksista oli sähkösopimuksen tekemisen helppous. ”Muistan kun minulle kerran soitettiin jostain ilmeisesti hyvästä sähkötarjouksesta, mutta koko homma kaatui siihen, kun en vain ymmärtänyt mitään ja asioiden selvittäminen oli ärsyttävän raskasta.”


Unicefin kanssa enemmänkin yhteistyötä tehnyt MAMI GO GO -blogin Minttu lähti myös mielellään mukaan kampanjoimaan paremman puolesta. ”Ja vaikka joidenkin ihmisten reagointi ja vaikkapa nettikirjoittelu hämmentää ja järkyttää, tutkimusten mukaan kuitenkin ihmisten tarve auttaa ja olla mukana tekemässä hyvää kasvaa kokoajan.”

21901701018_9e3680d7be_o
Juulia Colour me ! -blogista ylistää, miten helppoa hyvän tekeminen voi nyt olla. ”Musta on oikeesti siistiä, että jollain niinkin arkisella ja itsestään selvällä asialla kuin sähkölaskun maksamisella voi samalla tehdä sen pienen hyvän teon, joka muuten todennäköisesti jäisi tekemättä.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
But I’m a human not a sandwichIinalle ekologisuus on tärkeää: ”Kaikki Ilovirran tarjoama sähkö on myös 100 % uusiutuvaa, mikä on todella hieno juttu. Kun ei sähköä ilmankaan ainakaan mun ammatissa voi olla, niin on mukavaa että tietää voivansa käyttää sähköä hyvällä omatunnolla, kun energia on ympäristöystävällistä.”

ilovirta-1-800x1200
Kuten Uusi Kuu -blogin Emilia sanoi, postauksissa järjestettiin myös blogihistorian yksi kilteimmistä arvonnoista. ”Kaikkien vastausten joukosta arvotaan yksi, ja 50 euroa siirtyy lyhentämättömänä siinä esitetylle järjestölle. Ollaan siis kilttejä ja laitetaan hyvää eteenpäin!”

Lisää postauksia voit blogeista Saijis, Valkoinen Puutalokoti ja Sally’s.

Sähkösopimuksen voit tehdä täällä.

 

Teksti: Veera Almila
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi