Huikea kuvakollaasi Bloggers’ Inspiration Day -tapahtumasta!

09.11.2015

Viikko sitten lauantaina järjestetty Bloggers’ Inspiration Day keräsi yli 300 bloggaajaa Helsingin kattojen ylle ravintola Maxineen. Päivä oli täynnä kiinnostavaa ohjelmaa aina hiusnäytöksistä korealaiseen kokkailuun sekä erilaisiin kuvauspisteisiin. Tarjolla oli myös hemmottelua ja rentoutumista kynsi- ja hennataiteilijoiden käsissä, kuplivaa juotavaa unohtamatta. Katso upea kuvakollaasi ja kurkista päivän tunnelmiin!

Katso myös kuvat vieraista tapahtuman kuvausseinältä, täällä.

Kuvia saa käyttää blogipostauksissa. Muistathan mainita valokuvaajan: Julian Schröpel / Simbayu
instagram.com/simbayu | facebook.com/simbayu.91 | 500px.com/simbayupictures
Kamera: Olympus OM-D E-M1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Instrumentariumin pisteellä bloggaajat pääsivät valitsemaan suosikkinsa uudesta Heritage Swarovski -kehysmallistosta, joka on nyt yksinoikeudella saatavilla Instrun myymälöistä! Pisteellä pääsi myös ikuistamaan itsensä valokuvaaja Tim Kiukkaan edessä. Katso pisteen fiiliksiä myös videolta, täältä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tapahtuman Black & White -loungessa tarjolla oli pirskahtelevaa Anna de Codorníu -kuohuviiniä sekä raikasta Ginger Joe -inkivääriolutta. Paikalla oli myös joukko taitavia kynsi- ja hennataiteilijoita, joiden käsissä bloggaajat saivat upeat geelilakkaukset ja kauniit tatuoinnit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Olympuksen pisteellä esittelyssä olivat itse kameroiden lisäksi myös uudet  PEN Accessory World -lisävarusteet. Nämä naisellisen upeat kamera-asusteet hurmasivat yleisönsä totaalisesti, ja mallisto onkin kerännyt ylistystä monissa blogipostauksissa. Eikä syyttä katsokaa nyt tuota korumaista kantonauhaa! Pisteellä bloggaajat pääsivät myös kuulemaan kullanarvoisia kuvausvinkkejä rock-valokuvaaja Lars Johnsonilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tässä tulee talvinen drinkkivinkki, jota on pakko kokeilla – nimittäin Fresita-Blossa. Sekoita kuohuviinilasiin puolet mansikkaista Fresitaa ja puolet Blossa-glögiä. Raikkaan kylmä, mutta mausteisen jouluinen juoma on hyvä vaihtoehto kauden kuumille juomille. Myös Fresita-pullon uusi, säteilevä ulkoasu sopii täydellisesti pimeiden iltojen juhlakattaukseen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Biozell esitteli tapahtumassa uudet sävyttävät tyvisprayt, joilla saa kätevästi piiloon esimerkiksi tyvikasvun. Vaaleahiuksisille spraylla voi taikoa myös upean liukuvärjäyksen! Hiusnäytöksissä annettiin vinkkejä juhlakauden kampauksiin, ja malleiksi pääsivät muun muassa Helmihytti-blogin Helmi sekä Ennin kengissä -blogista tuttu Enni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vagabondin pisteellä tutustutttiin syksyn ja tulevan kevään ihaniin kenkä- ja laukkumallistoihin. Bloggaajat pääsivät myös kuvauttamaan itsensä valokuvaaja Mikko Toiviaisen osaavissa käsissä. Oletko sinäkin Vagabond-fani? Kurkkaa Instagramissa kuvat hashtagin #vagabondindiedays2015 takaa ja regrammaa suosikkisi tageilla #vagabondindiedays2015 @vagabondshoes, niin olet mukana kahden 100€ Vagabond Store -lahjakortin arvonnassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Santa Marian pisteellä herkuteltiin korealaisella bulgogilla, joka syntyi Street Gastron kokeilta käden käänteessä. Santa Marian uusilla tuotteilla aasialainen makumaailma onnistuu helposti myös kotikeittiössä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aasialainen inspiraatio jatkui myös buffet-pöydän antimissa. Feast Cateringin suussa sulavat cocktail-palat olivat nautinto niin makunystyröille kuin silmille upeine koristeineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viinin ystäville tarjolla oli kypsän marjaista Voga-punaviiniä sekä sitruksisen omenaista Si Suave -valkoviiniä. Nämä viinit hurmasivat makunsa lisäksi myös näyttävällä designilla: pullojen muotokieli sopii kauniisti erilaisiin kattauksiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miltä kuulostaisi terveellinen versio kaikkien tuntemasta Tupla-patukasta? No, nyt sellainen on! Pisteellä päästiin testaamaan upouusia energia- ja proteiinipatukoita, joista saa kätevästi lisäpuhtia esimerkiksi treeniin tai vaikka kahvitauolle. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nelly esitteli bloggaajille uuden Online Showroominsa, joka herätti yleisössä paljon kiinnostusta. Pisteellä päästiin ihailemaan myös vaate- ja kenkämallistojen parhaita paloja, joista jokaisen olisi enemmän kuin mielellään napannut omaan vaatekaappiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bloggers’ Insiration Day oli jälleen kerran todellinen menestys! Kiitos siitä kuuluu kutsuvieraillemme bloggaajille sekä  inspiroiville yhteistyökumppaneille. Katso lisää kuvia tapahtumasta Instagramista hashtagin #bloggersinspirationday takaa.

Haluamme kiittää teitä kaikkia onnistuneesta tapahtumasta!

Logot


Kuvat:
 Julian Schröpel / Simbayu
instagram.com/simbayu | facebook.com/simbayu.91 | 500px.com/simbayupictures
Kamera: Olympus OM-D E-M1

 


Kommentoi