Viisi herkullista reseptiä loppusyksyyn!

11.11.2015

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ SAGAN KANSSA

Leivinpaperin ei enää tarvitse olla vain pellin päällinen. SAGAn täysin uusi leivinpaperi soveltuu nimittäin moneen, aina keittämisestä aromikypsennykseen. Miten leivinpaperi suoriutui bloggaajien tulikokeesta? Pitikö se herkulliset vihannes-kananyytit sisällään? Onnistuiko sillä pannun suojaaminen vuohenjuustoa paistettaessa? Kurkkaa alta, miten testaus sujui, ja nappaa samalla herkulliset reseptit käyttöön!

nyytit-800x530
Annan ja Sebastianin raikkaat aasialaiset vihannes-kananyytit sidotaan leivinpaperilla herttaiseksi paketiksi, jonka sisältä kuoriutuu suussasulava ateria. Katso resepti, joka soveltuu erinomaisesti isonkin porukan illanviettoon!

SAGA-25
Maria loihti ainutlaatuisen maukasta pitsaa ilman sotkua. Ihanat nyhtöpitsan palaset pysyvät turvassa leivinpaperin sisällä – eikä tiskiharja pääse töihin. Käy katsomassa tämä ohje At Maria’s -blogista!

IMG_5158
Coconut Whiten raikas mansikka-meloni-vuohenjuustosalaatti valmistuu hetkessä. Kun pannun päälle laittaa leivinpaperia, eivät vuohenjuustot pala pannuun kiinni eikä tiskaaminen ole tarpeellista. Eipä olisi arvannut että leivinpaperia voi käyttää näinkin! Ihastuttavan salaattireseptin löydät täältä.

21571829689_09f2d8435b_z
Saijiksen salsainen texmex-pata tuo teksasilais-meksikolaisen maustemaailman pöytääsi. Leivinpaperin avulla eksoottinen pata valmistuu vuoassa ilman sotkua ja sählinkiä. Lue kiehtova ohje Saijan blogista, ja lähde makumatkalle läntiselle pallonpuoliskolle!

21842767512_b7f4533d39_z
Annib-blogin vadelma-karpalo-smoothie-kakku muhi valmiiksi jääkaapissa. Kurkkaa täältä, miten maukas kakku syntyi, ja kutsu ystäväsi herkuttelemaan!

 

Teksti: Katariina Känkänen
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi