Indiedays osaksi Kaleva-konsernia

23.11.2015

Kaleva on ostanut osake-enemmistön Indiedays Oy:stä, Suomen johtavasta blogiportaalista. Panostus digitaaliseen liiketoimintaan tukee Kalevan tavoitteita innovatiivisten verkkoratkaisujen tarjoamiseksi asiakkailleen.

Median käytön muuttuessa blogeista ja sosiaalisesta mediasta on tullut yhä tärkeämpi osa kuluttajien arkipäivää. ”Lukijamäärältään Suomen suurin blogiportaali Indiedays on Kalevalle luonteva laajennus, kun pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme verkossa elämyksellisiä lukuhetkiä ja yhteisön, jossa jakaa kokemuksia”, kiteyttää Kalevan toimistusjohtaja Jukka Haapalainen.

Indiedaysin bloggaajayhteisöön kuuluu viitisensataa suosittua ja laadukasta blogia, jotka tavoittavat viikossa lähes 300 000 lukijaa. Sivuston käyttäjät voivat seurata blogeja kätevästi eri laitteilla kahdeksan portaalin kautta. ”Kaleva merkitsee meille uuden aikakauden alkua. Indiedays jatkaa sosiaalisen median sisältömarkkinoinnin edelläkävijänä, jonka kehitykselle ja kasvulle Kaleva avaa uuden vaihteen ja suuremmat resurssit”, kertoo Indiedaysin perustaja ja toimitusjohtaja Esa Suurio.

”Blogit ja muu sosiaalinen media ovat kasvattaneet merkitystään kuluttajien hakiessa inspiraatiota ja ideoita elämäänsä”, toteaa Haapalainen. ”Kalevan nykyiseen tiiviin lukijasuhteen mediaan tämä vuorovaikutteinen malli sopii hienosti”.

Kaleva on Oulussa toimiva nykyaikainen monimediayhtiö, jonka lehtiliiketoiminnan päätuote Kaleva on Pohjois-Suomen suurin ja Suomen neljänneksi suurin seitsenpäiväinen sanomalehti. Yhtiön palveluksessa on noin 500 ihmistä ja sen liikevaihto vuonna 2014 oli 56,6 miljoonaa euroa.

Indiedays toimii Helsingissä kymmenen työntekijän voimin tarjoten mainostajakumppaneilleen innovatiivisia sisältömarkkinoinnin ratkaisuja. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 1,2 miljoonaa euroa. Omistusjärjestelyn jälkeen yrityksen toimitusjohtajana jatkaa Esa Suurio ja myyntijohtajana Lauri Harju, kumpikin yhtiön osakkaita.

Lisätietoja antavat:

Jukka Haapalainen, toimitusjohtaja, Kaleva Oy
jukka.haapalainen@kaleva.fi, puhelin 0400 450 671

Esa Suurio, toimitujohtaja, Indiedays Oy
esa.suurio@indiedays.com, puhelin 040 712 0211


Kommentoi