Esittelyssä uusi Indiedays-blogi: Ella Elers

24.11.2015

Voittajaksi Indiedays Blog Awardsien Motivation-sarjassa nousi positiivisuudellaan hurmaava Ella Elers. Eikä siinä vielä kaikki – tämä Viikon blogi nimittäin aloittaa Indiedays-perheessä joulukuun ensimmäisenä päivänä! Superlämpimästi tervetuloa, Ella!

Hyvinvointiblogia kirjoittava nuori nainen tuo rohkeasti esille ajatuksiaan sekä inspiroi lukijoitaan myös huolehtimaan itsestään. Aktiivinen ja elämäniloinen blogi antaa paljon muille, mutta mitä se merkitsee Ellalle? Lue alta bloggaajan vastaukset Indiedaysin ystäväkirjaan.

DSC_8537m-pieni
Blogisi nimi: Ella Elers

Nimi: Ella Elers

Instagram: @ellaelers

Ikä: 23

Mistä blogisi nimi tulee? Mun nimestä. :)

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Mä kaipasin muutama vuosi sitten tosi kovasti luettavaksi blogia, jossa joku abouttiarallaa mun sukupolven mimmi (=helpommin samaistuttava kuin kaikki vanhatpierut elämäntaitogurut) käsittelisi hyvinvointia syvällisemmin, moniulotteisemmin ja rehellisemmin, ottamatta itteään tai asiaansa kuitenkaan turhan vakavasti. Halusin myös jäsennellä ja purkaa omia ajatuksia jotka syntyi mun sillon muuttuneen elämänkatsomuksen myötä. Ja sitten pistin blogin pystyyn :)

DSC_9378
Mikä on parasta bloggaamisessa? Tulee kolme juttua mieleen:

Se kuinka auki ja oma itteni oon uskaltanut olla mun blogissa, ja kuinka lukijat kertoo että se on myös inspannut niitä olemaan avoimempia, armollisempia ja rakastavampia itteä (ja muita) kohtaan.

Se kuinka paljon oon ylipäätään kasvanut ja oppinut bloggaamisen myötä.

Ja se kuinka paljon rakkautta mun elämään tulvii blogin kautta päivittäin – niinäkin päivinä kun mä oon ihan tyhjiin rutistettu, lattialla makaava pesusieni ja tuntuu ettei mulla oo yhtään mitään annettavaa maailmalle, niin joku murupupu tulee ja kommentoi jotain joka saa mut hymyilemään.

DSC_9347
Mikä taas haastavinta? Se, ettei välittäisi pierun vertaa muiden mielipiteistä – koen että se, että miellyttääkö vai ärsyttääkö mun jutut ihmisiä, ei ole mun käsissä eikä oma itsetunto voi ikinä riippua muiden mielipiteistä. Mutta pohjimmiltani tosi miellyttämisenhaluisena ihmisenä tää on asia jota työstän välillä edelleen.

Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Tällä hetkellä en rehellisesti sanottuna oikeestaan seuraa muiden blogeja, kun keskityn ihan vaan omaan juttuuni.

Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? Mua inspiroi just nyt eniten @ashleymfreeman, @yoga_girl ja @shadesofjoy.co!

Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Mun mielestä ei voi mennä ihan hirveästi metsään jos on oma itsensä, tekee omaa juttuaan ja nauttii siitä :)

Ella-Elers
Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Ei tule mieleen hauskinta, kun mun blogi ei varsinaisesti ole mitenkään hullun hauska, mutta ihanimpia muistoja on esimerkiksi ne kun lukijat on tulleet moikkaamaan mut nähdessään ja monesti sanojen sijaan halanneet hirmu tiukasti ja pitkään. Pus ihanat, keep ‘em hugs coming <3

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Hmm niin moni postaus on eri tavalla suosikki (on postauksia joiden kirjottaminen on tuntunut erityisen hyvältä, postauksia jotka on inspanneet kommenttien perusteella monia muitakin, video jonka kattominen saa mut aina hymyilemään ja niin pois päin), mutta yksi mun lemppareista on Meijän lovestoori, koska meijän lovestoori on noin niinkuin muutenkin joka päivä yksi mun lempijutuista.

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Läsnäolo, aitous, hyväntahtoisuus kaikkia kohtaan, innostus, kiitollisuus, eloisuus, nöyristelemättömyys, huumori ja itsensä toteuttaminen tavalla tai toisella vetää mua puoleensa kun kakka kärpäsiä :)

DSC_9810
Tämä tuppaa unohtumaan: Tiskikoneen tyhjennys ja täyttö = kasa tiskejä keittiössä on enemmän sääntö kun poikkeus.

Mikä on elämäsi paras päätös? Päätös olla enää ikinä osottelematta sormella itteni ulkopuolelle, ja ottaa vastuu mun omasta elämästä ja hyvinvoinnista.

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Vähän vaikea sanoa, kun en ite koe mitään mun tapaa erityisen oudoksi (tai sitten kaikki mun tavat on outoja, whatever), mutta yksi joka ei ehkä ole kovin normien mukaista on se, että mä nukun sama molla kainalossa, joka mulla on ollut siitä asti kun synnyin.

Asia, josta pidän itsessäni: Se, että oon opetellut ja opettelen tykkäämään kaikesta itessäni.

Nolottaa myöntää, mutta… …En keksi just nyt mitään mikä nolottais, elämä on liian siisti juttu tuhlattavaks häpeilyyn! (Jos tää kysymys esitetään mulle uudestaan sit kun on sellanen naishetki menossa niin voi olla että vastaus on ihan jotain muuta.)

Vapaa-ajallani… Hmm oon sikäli kivassa asemassa, että mä en juuri erottele mun työtä ja vapaa-aikaa, eli kaikki aika on tavallaan vapaata. Kirjotan, valokuvaan, liikun, tapaan ystäviä, syön, opin, juon, luen, brainstormaan, inspiroidun ja elän noin niinkuin esimerkiksi :)

DSC_8719
Haluaisin oppia… Tositositosi monipuolisesti taitavaksi liikkujaksi!

Kun kukaan ei näe… Puren kynsiä ja heittelen niitä lattialle.

10 vuoden kuluttua… Kuka tietää? :)

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi