Esittelyssä Viikon blogi: HEARTS/NOTHING

25.11.2015

Beautybox-sarjan Indiedays Blog Awardseissa voittaneen, kauneutta ja hyvää fiilistä pursuavan HEARTS/NOTHING-blogin takaa löytyy suloinen Joanna. Tässä blogissa on aina lämmin tunnelma, upeat kuvat ja inspiroivat kirjoitukset. Kurkkaa alta, mitä bloggaaja vastasi Indiedaysin ystäväkirjaan!

Purr-7
Blogisi nimi: HEARTS/NOTHING

Nimi: Joanna Tzortzis

Instagram: @joannahearts

Ikä: 24

Mistä blogisi nimi tulee? Se kuvaa asennetta jolla pyrin elämään elämääni, ja pyrin toimimaan myös blogissani sen mukaisesti.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Olen aina kirjoittanut paljon niin netissä kuin sen ulkopuolellakin. Löysin tieni internetin erilaisiin päiväkirjapalveluihin jo varhaisteininä, ja tie sieltä tänne on ollut luonnollinen aina IRC-gallerian päiväkirjojen kautta livejournaliin, livejournalista Bloggeriin ja sieltä WordPressiin. Olen kirjoittanut monia blogeja ja nettisivuja ja kirjoitan edelleen, tämä blogini sai alkunsa siitä kun erään toisen sivuni lukija toivoi, että voisin kirjoittaa blogia myös kauneudesta ja tyylistä. Päätin kokeilla ja jäin sille tielle!

Mikä on parasta bloggaamisessa? Itsensä ilmaiseminen sekä lukijoiden kanssa kommunikoiminen.

Mikä taas haastavinta? Olen joskus liian pikkutarkka ja kehityksenhaluinen ja se heijastuu myös välillä siihen, etten julkaise kaikkea mitä on ollut tarkoitus vain koska sisältö ei ole mielestäni tarpeeksi hyvää. Toisaalta se on tosi hyvä asia, mutta toisaalta voisin ottaa sen suhteen rennommin. Myös ilkeiden kommenttien unohtaminen on joskus haastavaa.

Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Suurin bloggaajaesikuvani on uusiseelantilainen Gala Darling jonka visuaalinen silmä, kirjoitustaito, aihepiirit sekä bisnesvainu osuvat erityisen hyvin yks yhteen oman makuni kanssa. Lähiaikoina olen ollut myös erityisen rakastunut Suvin blogiin, missä hän kertoo mielettömistä reissuistaan ihan käsittämättömän hienojen kuvien siivittämänä. Annika O.:n blogissa ihailen aina asukuvien korkeaa tasoa!

Hearts_or_Nothing_Joanna_Hearts_2015_Valokuvaaja_Veera_Korhonen2_800px
Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? Seuraan paljon kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyviä tilejä Instagramissa, ja saan niistä paljon inspiraatiota. Kat Von D (@thekatvond) on monesti inspiroinut minua olemaan rohkeampi oman meikkini ja tyylini kanssa. Joanna Thangiah (@joannathangiah) on myös usein ilahduttanut feministisillä, hauskoilla raapusteluillaan ja pistänyt samalla miettimään esimerkiksi suhdetta omaan kehooni. Connor Franta (@connorfranta) ottaa myös ihania kuvia ja inspiroi pelkästään jo kuvaamisen suhteen! Hän on myös yksi suosikkitubettajistani.

Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Älä pelkää muuttua ja kehittyä sekä ole aina oma itsesi ja usko omaan juttuusi. Blogeja on maailmassa varmasti miljoonia, mutta sinua on vain yksi.

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Erilaiset reissut ja blogin kautta muodostuneet ystävyyssuhteet ovat varmasti rikastuttaneet elämääni eniten ja luoneet hauskimpia muistoja. Olen blogini kautta päässyt matkustamaan esimerkiksi Tukholmaan ja Wieniin sekä lentänyt kuumailmapallolla.

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Kirje tulevaisuuden itselleni tai On niin helppoo olla onnellinen. Ne olivat minulle erityisen merkityksellisiä.

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Kaikista eniten aitoutta. Myös hyvät käytöstavat, kiltteys ja huumorintaju tekevät minuun vaikutuksen.

Tämä tuppaa unohtumaan: Pyykkituvassa pitää käydä useammin kuin kerran kahdessa kuukaudessa jos ei halua herätä aamulla siihen todellisuuteen, ettei ole yksiäkään puhtaita alushousuja ja pitää lähteä töihin uimahousut jalassa.

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Nuuhkaisen uutta lasia tai kahvimukia kerran aina kun otan sellaisen kaapista.

Asia, josta pidän itsessäni: Olen ymmärtäväinen, aito ja hyväntahtoinen. Joskus kun olen hyvällä tuulella, saatan olla jopa hauskakin.

Vapaa-ajallani… Nukun paljon päiväunia, kirjoitan, sometan, luen ja kuuntelen musiikkia.

Syksybest-11
Haluaisin oppia… Paremmaksi sosiaalisissa tilanteissa.

Kun kukaan ei näe… Niin minulla ei ole housuja. Jos siis olen kotona.

10 vuoden kuluttua… Olen toivottavasti löytänyt elämääni jonkinlaista rauhaa ja tasapainoa.

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi