Esittelyssä Viikon blogi: Jo’s Secret

25.11.2015

Indiedays Blog Awardseissa Lifie-sarjan voittanut Jo’s Secret käsittelee kattavasti ajankohtaisia asioita keskittyen elämän pieniin ja ihaniin asioihin. Blogia kirjoittavan Johannan positiivinen elämänasenne ja tyylitaju välittyvät lukijoille kauniista kuvista ja kirjoituksista, joista huokuu aito kiinnostus käsiteltävään aiheeseen.  Lue alta, miten bloggaaja vastaili Indiedaysin ystäväkirjaan!

15178342845_96d1ff5e40_c
Blogisi nimi: Jo’s Secret

Nimi: Johanna Turpeinen

Instagram: @johannaturpeinen

Ikä: 22 vuotta

Mistä blogisi nimi tulee? 17-vuotiaasta Victoria’s Secret -fanista ja bloggaajan alusta, heh. Keksin nimen itse asiassa ihan muutamissa sekunneissa vähän ”hällä väliä” asenteella, mutta se on kyllä osoittautunut hyvin osuvaksi näin jälkeenpäin ajatellen!

Jo's Secret
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Olin silloin lukion lukulomalla ja oikeastaan vailla jotakin innostumisen aihetta. Olin ahkera valokuvaaja jo silloin, ja halusin hyödyntää päivittäistä kuvaamistani jossakin muuallakin kun vain sen aikaisissa kuvagallerioissa.

Mikä on parasta bloggaamisessa? Ehdottomasti kaikki kokemukset ja ihmiset mitä olen sen kautta saanut elämääni! Se on myös paras keino ilmaista itseäni, kuvaaminen ja kirjoittaminen ovat inspiroivinta mitä tiedän.

Mikä taas haastavinta? Hetkessä eläminen ja vapaa-ajan määrittäminen. Kamera kulkee jatkuvasti kaulassa jopa lomamatkoilla ja postausideat pyörivät päässä vielä nukkumaan mennessäkin, varsinaista työ- ja vapaa-aikaa ei siis käytännössä ole. Onneksi koko hommasta nauttii niin paljon, eihän siitä muuten tulisi mitään!

Bloggaajan valinta
Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Suomalaisista Start Living Your Best Life inspiroi, Tickle Your Fancy hymyilyttää ja Mariannan on hyvin samaistuttava!

Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? @kristinsundberg, @skopljak ja @desiperkins

Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Usko omaan juttuusi, panosta valokuviin ja tee töitä postauksiesi eteen. Olen aina ollut sitä mieltä, että kaiken saa – jos vaan tarpeeksi haluaa!

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Kaikki kuvauksiin liittyvät kommellukset, kun olen saanut äitini kontalleen kameran kanssa tai kuvannut yhtä ruoka-annosta samaan aikaan yhdessä monien bloggaajien kanssa. Se ei kyllä jää keneltäkään huomaamatta!

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Hankala valita matka- ja joulupostauksien väliltä, mutta sanotaanko nyt vaikka muistojen ja kuvien takia tämä. En ikinä unohda näitä maisemia!

14742051467_258a97d9ee_c
Mitä arvostat muissa ihmisissä? Positiivisuutta ja suurta intohimoa jotakin asiaa kohtaan. Menestyviä ihmisiä on niin inspiroivaa seurata, muiden unelmien toteutumisesta saa itsellekin super paljon voimaa!

Tämä tuppaa unohtumaan: Kaikki asiat ilman kalenteria.

Mikä on elämäsi paras päätös? Minua on pyydetty tosi-tv ohjelmaan, mutta kieltäydyin. Seuraajat ja blogin lukijat olisivat varmasti kasvaneet, mutta en todellakaan koe olevani oikea ihminen tekemään realityä. Näin jälkeenpäin ajatellen se oli varmasti yksi parhaimpia päätöksiäni, ainakin heti pääkaupunkiseudulle muuton jälkeen!

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Rakastan maapähkinävoita, mutta en pidä sen purkin pohjalla olevasta koostumuksesta. Korkkaan siis uuden aina ennen aikojaan ja jätän vanhan purkin rippeet odottamaan jonkinlaista hätätilannetta. Tälläkin hetkellä meillä olla ainakin neljä avattua maapähkinävoipurkkia keittiössämme!

Asia, josta pidän itsessäni: Elämänilo. Kaikki ne arjen pienet asiat ovat kaikista parhaita, miksei niistä siis nauttisi kaikin siemauksin! Negatiivisuuteen törmää ainakin jossain määrin lähes päivittäin, joten positiivisuuden pitää ehdottomasti lähteä itsestä ja omista ajatuksista.

jossecret_800px
Nolottaa myöntää, mutta… Jos nukun kotona, en saa unta ilman nallea ja poikaystäväni silitystä.

Vapaa-ajallani… Postaan, haha! Harrastan myös liikuntaa, makoilen poikaystävän kanssa sohvalla, käyn leffassa ja nautiskelen kahviloissa. Nimenomaan niitä arjen pieniä asioita!

Haluaisin oppia… Järjestelmällisyyttä, saan kämppämme helposti räjähtäneen näköiseksi muutamassa päivässä. Olisi siivouksen kannalta niin paljon helpompaa, jos kaikki tavarat laittaisi heti oikeille paikoilleen!

Kun kukaan ei näe… Katson vanhoja Disney Channelin sarjoja, kuten Hannah Montanaa.

10 vuoden kuluttua… Olen nähnyt maailmaa, kokenut paljon uusia asioita, asustellut hetken ulkomailla ja parhaillani miettimässä aloilleen asettumista Suomessa. Toivottavasti edelleen bloggaajana!

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


One Response to “Esittelyssä Viikon blogi: Jo’s Secret”

  1. […] mikäli esimerkiksi elämäni paras päätös tai suosikkiblogini kiinnostavat, haastattelu löytyy TÄÄLTÄ! Rauhallista viikonloppua […]

Kommentoi