Esittelyssä Viikon blogi: No Home Without You

25.11.2015

Indiedays Blog Awardsien Livingspace-kategorian voittaja Kaisa esittelee No Home Without You -blogissaan kaunista kotiaan ja upeita DIY-luomuksiaan. Taidokkaat kuvat, pettämätön tyylitaju ja selkeät ohjeet inspiroivat lukijoita panostamaan sisustukseen ja luomaan itse uutta ainaisen ostamisen sijaan. Kurkkaa alta bloggaajan vastaukset ystäväkirjaan!

Living-room-3-No-home-without-you_pieni
Blogisi nimi: No Home Without You

Nimi: Kaisa Palomäki

Instagram: @kaisapalomaki

Ikä: 32

Mistä blogisi nimi tulee? Sain sen alun perin päähäni Maroon 5:n kappaleesta Won’t Go Home Without You. Yritän sillä viestittää, että vaikka blogi käsitteleekin materialistisia asioita, ei koti ole koti ilman sen sielua eli porukkaa, ketkä neliöitä asuttaa.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Ensimmäisen järjestelmäkameran osto. Olin heti aivan lumoutunut valokuvien laadusta ja teki mieli näyttää otoksia kaikille vastaantulijoille. En seurannut vielä silloin ensimmäistäkään blogia, ja siltä oma aloitukseni kyllä kieltämättä näyttikin. Pidin ennen nykyistä blogiani muutaman kuukauden sekalaista päiväkirjaa nimeltä Sentimental Journey.

Aztec-wall-hanging-tutorial-No-home-without-you-blog
Mikä on parasta bloggaamisessa? Kaikki luova ährääminen, olipa se sitten neulomista, blogin ulkoasun muokkaamista, stailaamista, valokuvaamista, logon suunnittelua tai kirjoittamista. Ja tietenkin lopuksi kaiken tämän jakaminen samanhenkisten ihmisten kanssa. Olen lisäksi saanut blogin ansioista elämääni koko joukon uusia hauskoja ystäviä.

Mikä taas haastavinta? Ajankäyttö. Postauksen tekoon saattaa hurahtaa toisinaan vähän turhan paljon tunteja.

Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Apua. Seuraan sekalaisesti suurta määrää blogeja, enkä mitään hirveän orjallisesti. Kavereideni blogeissa vierailen tiheimmin, eli sanotaan vaikka Muita Ihania, Hunajaista ja Bambula. Hyvien tyyppien höpinöitä, kauniita kuvia ja kättentöitä.

Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? Heitetään vaikkapa seuraavat ensimmäisenä mieleen tulleet: @sari_insta, @carolinavd ja @nettanatalial.

Low-Res-Tikis-T-shirt-231_800px
Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Innostu, fiilistele ja ole vilpitön. Aitous viehättää niin livenä kuin blogeissakin.

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Eräs kesäinen naisten hysteerisen hauska saunavuoro, jossa väännettiin sisustusblogien nimet uusiksi. Weekday Carnivalin Riikka taisi olla ainoa, joka oikeasti vaihtoi nimen joksikin aikaa, Weekend Cannibaliksi.

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Hankala! Tämä postaus kertoo blogistani melko kattavasti.

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Lämpöä ja välitöntä elämänasennetta.

papu-aw15-16
Tämä tuppaa unohtumaan: Aina se yksi asia, mikä pitäisi olla mukana. Pankkikortti kauppaan mentäessä tai uikkarit matkalla vauvauintiin. Avaimet. Puhelin. Tässä olen erityisen lahjakas.

Mikä on elämäsi paras päätös? Suostuminen käänteen tehneille toisille treffeille. Tämä päätös on tuonut mukanaan elämääni niin paljon hyvää, muun muassa rakkaan pienokaiseni.

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Rouskuttelen silloin tällöin nuudelia kuivana.

Asia, josta pidän itsessäni: Avoimuus.

Christmas-Gingerbread-baking-2-of-12
Nolottaa myöntää, mutta… En ole aina laisinkaan varma, kumpi on oikea ja kumpi vasen. Autossa paha.
Vapaa-ajallani… Juon kahvia, ompelen, käyn vauvauinnissa, opiskelen graafista suunnittelua, tapaan ystäviä, valokuvaan ja rehellisyyden nimissä – sometan ja istun koneella.

Haluaisin oppia… Käyttämään saumuria ja Adoben kaikkia ohjelmia.

Kun kukaan ei näe… Syön sokerinhimoissani hunajaa suoraan purkista.

10 vuoden kuluttua… Ymmärrän taas elämästä hirveän paljon enemmän. Innostun uusista asioista ja luultavasti mietin, miten hirveää vauhtia lapset ovat kasvaneet. Inspiroidun työtehtävistäni. Olen rakastunut. Pystyttelen kymmenen vuotta vanhoja jouluperinteitä kotiini ja luultavasti syön karkkia, edelleen liikaa.

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi