Kaksi nopeaa ja herkullista thaimaalaista reseptiä

25.11.2015

CO-CREATION EDITORIAALI ON TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ FINE FOODIN KANSSA

Mikä olisi parempaa, kuin nopeasti valmistuva, herkullinen thaimaalainen ruoka? Haastoimme MAMI GO GOMintun ja But I’m a human not a sandwichIinan kokkaamaan herkullisia reseptejä Spice Up! -tuotteista inspiroituneena. Kurkkaa alla olevat reseptit, ja kokeile jo tänään!

Untitled-3
Kasvissyöjät – ja tietysti kaikki muutkin – nyt kuulolle! MAMI GO GO -blogin postauksessa tehtiin suussa sulavaa Panang Currya tofulla. Nappaa resepti talteen täältä, ja kutsu ystäväsi koolle. Psst… Postauksessa on 29.11. asti arvonta, josta voit voittaa upean aasialaisen tuotekorin itsellesi.

Untitled-5
But I’m a human not a sandwich -blogin Iina kertoi juuri kokanneensa elämänsä parasta Currya. Pidempi haudutusaika todella kannatti. Ota täydellisen Massaman Curryn ohje talteen postauksesta, ja todista taitosi keittiössä! Myös Iinan blogissa samainen arvonta on vielä auki – osallistu siis viimeistään tänään kello 21.00.

 

Teksti: Veera Almila
Kuvat: Bloggaajilta


One Response to “Kaksi nopeaa ja herkullista thaimaalaista reseptiä”

  1. Janxis sanoo:

    Nam!

Kommentoi