Joulutorttujen uudet muodot

02.12.2015

CO-CREATION EDITORIAL TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ DRONNINGHOLMIN KANSSA

Tähdenmuotoiset joulutortut ovat so last season – tässä tulee torttujen uudet muodot! Bloggaajien leivontapajoissa syntyi muun muassa pariisilaisia asusteita ja söpöjä hauvoja, katso alta lisää ja inspiroidu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sisustus ja Sepustus -blogin Soile loi torttutaikinasta ja Dronningholm Tähtitorttu -marmeladista upean pariisittaren hatun! Tiesitkö että torttumarmeladia voi laittaa myös pursottimeen, jolloin siitä saa tehtyä hyvin pikkutarkkojakin koristeluja?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hatusta inspiroituneena bloggaaja loi myös pariisilaisneidolle ihastuttavan laukun. Trés chic!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
But I’m a human not a sandwich -blogin Iinalle joulutortut olivat tämän vuoden ensimmäiset. “Olikin hauska miettiä tähtitorttuja vähän uudenlaisella tavalla – ei siis tähtitorttuina ollenkaan. Miksi niiden pitäisi aina olla samanmuotoisia?” bloggaaja pohtii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Iinan ja tyttöjen leivontapajassa syntyi muunmuassa hellyyttävä snautseri, jonka tytöt nimesivät hauskasti “Mopsitortuksi”.


Coconut White -bloggaajan keittiössä syntyi perinteisten tähtitorttujen lisäksi enkelin ja amarylliksen muotoisia torttuja. Saijan tytöille maistui erityisen hyvin Dronningholmin Tähtitorttu omena-kanelimarmeladi.

saija2_800
Kokoelma sai tytöiltä nimekseen “muorilta pukille” -tortut, jonka takana oleva hauska tarina selviää blogista!

Teksti: Emmi Leinonen
Kuvat: Bloggaajilta


Kommentoi