Esittelyssä viikon blogi: FASHION STATEMENT

03.12.2015

Toiseksi Indiedays Blog Awardsien Lookbook-sarjassa sijoittunut FASHION STATEMENT tarjoaa lukijoilleen inspiraatiota muodin ja pukeutumisen saralla. Blogia kirjoittava Reetta tuo upeasti esille oman tyylinsä harkittujen kuvien ja persoonallisten kirjoitusten kautta.  Mikä sitten inspiroi Reettaa? Kurkkaa alta bloggaajan ystävänkirjan vastaukset!

PA260140_800px
Blogisi nimi: FASHION STATEMENT

Nimi: Reetta Pellikka

Instagram: @reettachristina

Ikä: 22

Mistä blogisi nimi tulee? Blogin nimi syntyi pitkän pohdinnan tuloksena ja se kuvastaa blogin muotipainotteista sisältöä, kuin myös omaa ajatusmaailmaa pukeutumisessa. Joka on, että vaikka asukokonaisuus olisi muuten yksinkertainen, tulee siinä olla jokin statement-piece.

P8130161_800px
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Minut sai aloittamaan oman blogin intohimo kirjoittamiseen, kuvaamiseen ja muotiin. Olin myös hetken seurannut blogeja ja halusin päästä itse kokeilemaan onnistuisiko se minulta. Ensimmäisen blogini aloitin ystävän kanssa, josta sitten ajan ja muutosten myötä muodostui nykyinen blogini.

Mikä on parasta bloggaamisessa? Parasta on kommunikointi lukijoiden kanssa ja se tunne kun saa palautetta siitä että on oikeasti inspiroinut jotakuta blogin avulla! Kommentit mitä lukijoilta saa, saattavat joskus kääntää huonon päivän hyväksi. Olen löytänyt bloggaamisen kautta myös monia uusia ystäviä, joihin tuskin muuten olisin koskaan tutustunut! Tietenkin myös itsensä ilmaiseminen blogin kautta ja luominen nousee listalla korkealle, sillä vaikka bloggaaminen on kaksisuuntaista, täytyy motivaatio kirjoittamiseen ja kuvaamiseen tulla itsestään.

Mikä taas haastavinta? Haastavinta minulle on usein tarpeeksi laadukkaiden kuvien ottaminen, koska kuvaan 90 % ajasta yksin kolmijalan kanssa, mikä rajoittaa mahdollisuuksia huomattavasti. Tietenkin on myös niitä päiviä, jolloin oma vaatekaappi tuntuu täysin väärälle ja motivaatiota pukeutumiseen ei löydy.

PA220049_800px
Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Seuraan pääosin suomalaisia muotiblogeja, joista lemppareitani ovat: Lack of Colour, Terhi Suanto ja Annieveliina. Minusta ”pienempien” blogien seuraaminen on paljon antoisampaa, koska niistä saa enemmän irti, muttei kuitenkaan laadusta tarvitse tinkiä. Näiden blogien takana olevilla upeilla naisilla on uskomaton tyylitaju, sekä persoona.

Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? Kolme inspiroivinta ovat: @angelicablick, @ageofminimalism ja @undanflykter

Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Julkaise tekstejä joita itse haluaisit lukea, äläkä matki muita! Oma blogini on puhtaasti muotiblogi juuri tämän takia. Itseään on turha pakottaa kirjoittamaan asioista jotka ei kiinnosta, vain siksi että olettaa lukijoiden pitävän niistä aiheista. Eli blogin aihepiiri kannattaa suunnitella etukäteen ja yleisesti ottaen kuvien ja tekstien laatuun kannattaa panostaa. Teksteissä kannattaa tuoda esiin omaa persoonaansa!

PA300045_800px
Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Viimekesäinen piknik, jonka Annieveliina blogin kirjoittaja järkkäsi blogitutuilleen! Yllättävää ja hauskaa on myös kuulla että joku lukee mun blogia, koska oletan edelleen ettei kukaan sitä oikeesti lue!

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Tämän hetken ehdoton lemppari on postaus Gone with the wind, koska kuvat siinä on mielestäni upeimmat mitä minusta on koskaan otettu.

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Arvostan muissa ihmisissä suorapuheisuutta ja sitä että lupauksista pidetään kiinni.

Tämä tuppaa unohtumaan: Tarpeeksi ajoissa nukkumaan meneminen, olen pahimman luokan yökukkuja.

Mikä on elämäsi paras päätös? Lähteä opiskelemaan kauppakorkeakouluun, jonka seurauksena olen elämässäni tässä pisteessä kun olen nyt. Opiskelemaan lähdön seurauksena lähdin vaihtoon Ranskan Rivieralle, joka on yksittäisenä päätöksenä todennäköisesti eniten vaikuttanut tulevaisuuteeni. Blogin puolella olenkin maininnut, että tapasin siellä paremman puoliskoni ja joulun jälkeen olen muuttamassa ulkomaille hänen luokseen.

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Syön kaiken erikseen, esimerkiksi lämmintä ja kylmää ruokaa ei voi syödä yhtä aikaa, vaan syön ensiksi salaatin kokonaan, jonka jälkeen vasta otan lämmintä ruokaa lautaselle. En myöskään ikinä laita leivän päälle mitään muuta kuin voita.

Asia, josta pidän itsessäni: Päättäväisyys, koska jos päätän tehdä jotain teen sen myös, ja yleensä en pysty lopettamaan ennen kuin saan asian valmiiksi. Pidän myös huonosta huumorintajustani ja kyvystä nauraa itselleni.

P8310369+800px
Nolottaa myöntää, mutta… Kotona ollessa en todellakaan ole niin laitettu kuin blogin perusteella voisi olettaa, koska olen erittäin mukavuudenhaluinen.

Vapaa-ajallani… Katson tv-sarjoja, ja aina maratonin muodossa. En tiedä ketään joka seuraisi enemmän sarjoja (yhtäaikaisesti) ja yhtä intensiivisesti kuin minä.

Haluaisin oppia… Puhumaan saksaa ja ranskaa sujuvasti! Ja tietty norjaa myös.

PB190053-–-800px
Kun kukaan ei näe… Juon jääkaapin vieressä suoraan purkista mehuja ja maitoja.

10 vuoden kuluttua… Olen 32-vuotias, työskentelen kansainvälisessä yrityksessä markkinoinnin parissa haastavassa ja mielenkiintoisessa työtehtävässä, olen matkustanut maailmanympäri, omistan ainakin yhden kissan ja täydellisen vaatekaapin, asun täydellisessä loft-henkisessä kattohuoneistossa, olen toivottavasti naimisissa ja meillä on yksi lapsi.

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi