Esittelyssä Viikon blogi: Päästä varpaisiin

03.12.2015

Beautybox-sarjassa toiseksi Indiedays Blog Awardseissa sijoittui Päästä varpaisiin. Kauneusblogia kirjoittelee pirteä Lila, jonka kokemus kampaaja-meikkaajana tulee esiin upeista tutoriaaleista ja inspiroivista vinkeistä hiuksille kuin hiuksille. Kurkkaa alta, mitä bloggaaja vastasi Indiedaysin ystäväkirjaan!

Kollaasit46_800px
Blogisi nimi: Päästä varpaisiin

Nimi: Lila Syren

Instagram: @lilasyren

Ikä: 32

Mistä blogisi nimi tulee? Muistaakseni kirjoitin Googleen hius, hiukset, pää, jne. ja katsoin mitä vaihtoehtoja tulee. Päästä varpaisiin liittyi sopivasti hiuksiin, mutta ei rajannut aihetta liiaksi vain hiuksiin.

P4238102_800px
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Aloitin lukemaan blogeja, kun olin jäänyt kampaajan työstä äitiyslomalle. Pallomahani kanssa en paljon muuta jaksanut kuin surffailla netissä. Luin aluksi enimmäkseen odotusblogeja, kuten Tinkerbellaa, mutta seurasin myös Kalastajan vaimoa ja Julia Toivolaa.  Puolen vuoden lukemisen jälkeen halusin itsekin aloittaa oman blogin.

Mikä on parasta bloggaamisessa? Tämä on kivaa tekemistä lemppari aiheiden parissa.

Mikä taas haastavinta? Bloggaaminen on yllätävän aikaa vievää.  Usein ei tunnu jäävän aikaa siivoukselle ja perheelle. Meidän kämpästä kyllä huomaa, mistä mä tän ajan oon ottanut :D

Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Ensinnäkin, harmittaa hirveästi etten meinaa ehtiä seuraamaan mitään. Nyt oon palannut pitkän tauon jälkeen Kalastajan vaimon pariin. Millan Lack of Colour -blogia seuraan ja Riikka K:ta.  Hyppään monesti blogeihin myös instan kautta, jossa seuraan monia bloggaajia.

P2244774_800px
Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? @erikanaakka ,@ellenvlora ja @lerubanblanc

Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Mieti, millaisia postauksia tykkäät itse lukea ja millaisia kuvia katsella. Tähtää sinne.  Hiljaa hyvä tulee! Kaikessa kehittyy ja kaikkea voi parannella matkan varrella.  Ja googlesta löytyy hyvin neuvoja esimerkiksi ulkoasuun liittyen.

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Haha, musta oli niin hauskaa huijata aprillipäivänä, jolloin puin tyttären mekon päälle ja pokkana kerroin sen olevan mun tuleva gaala-mekko.

PA135108-002_800px
Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Kulmakarvojen do’s & dont’s. Kaverin kasvoille tehdyt yleisimmät kulmakarvamokat on postaus, joka kannattaa tsekkaa!!

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Aitous ja kiltteys.

Tämä tuppaa unohtumaan: Kaikki. Oon super, super hajamielinen!

Mikä on elämäsi paras päätös? Blogi oli aika hyvä päätös :) Mä luotan aika paljon kohtaloon, joten kaikki päätökset on ollut jollakin tapaa hyviä tai ainakin oikeita!

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Pesen aika usein meikit pois vasta aamulla.

P3035019_800px
Asia, josta pidän itsessäni: En stressaa kauheesti mistään. Paitsi jos mulle tulee kiire…

Nolottaa myöntää, mutta… En osannut edes avata uutta välilehteä vielä 3 vuotta sitten…

Vapaa-ajallani… Kuvaan tai muokkaan postauksia.

Haluaisin oppia… Mä en nyt millään keksi tähän vaan yhtä. Haluaisin oppia vaikka mitä :)

Kun kukaan ei näe… Kuvaan mun videot.

10 vuoden kuluttua… Saatan olla vaikka mummu :D Mun vanhempi lapsi on silloin nimittäin 20-vuotias.

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi