12 lahjavinkkiä pukinkonttiin

04.12.2015

CO-CREATION YHTEISTYÖSSÄ ARTEKIN JA VITRA STOREN KANSSA

Joulu lähestyy ja kaupat ovat pullollaan toinen toistaan ihanampia lahjaideoita! Paras lahja on kuitenkin sellainen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Esimerkiksi tyylikkäästi muotoillut design-tuotteet ovat laadukas lahja, joka säilyy jopa sukupolvelta toiselle. Indiedaysin toimitus kokosi 12 suosikkiaan Artekin ja Vitra Storen valikoimista. Katso lahjavinkit ja suuntaa jouluostoksille!

Anna läheisillesi ihana aamunaloitus. Kirkasvalopöytävalaisin antaa lempeän herätyksen pimeisiin talviaamuihin. Värikkäällä tarjottimella sänkyyn kannettu aamiainen puolestaan maistuu astetta makoisammalta. Samaan kuosiin puettu muki viimeistelee esteettisen aamuhetken.

Kuva1
1. TÄÄLTÄ 2. TÄÄLTÄ 3. TÄÄLTÄ

Illalla puolestaan rentoudutaan sohvan nurkassa hyvän kirjan kanssa – glögiä unohtamatta! Sataprosenttisesti villasta tehty Siena-huopa pitää lämpimänä myös vaativimmat vilukissat. Sohvaa tai vaikka keittiön tuoleja voi piristää uudenvuoden kunniaksi myös hauskoilla printtityynyillä tai värikkäillä istuinpehmusteilla.

kuva2
4. TÄÄLTÄ 5. TÄÄLTÄ 6. TÄÄLTÄ

Tyylikäs kello on jokaisen olohuoneen katseenvangitsija. Kruunaa kokonaisuus puisilla veistoksilla, jotka pääsevät kauniisti esille esimerkiksi kätevän seinälaatikoston päällä.

kuva3
7. TÄÄLLÄ 8. TÄÄLLÄ 9. TÄÄLLÄ

Perheen pienemmille voi lelujen lisäksi paketoida lahjaksi uusia kalusteita lastenhuoneeseen. Miten olisi esimerkiksi Alvar Aallon klassikkojakkara tai pöytä hauskalla Muumi-aiheisella maalauksella? Myös Kaj Franckin vuonna 1945 suunnittelemat ja käsinmaalatut puiset Toto-nuket ovat sympaattisia arjen ystäviä.

kuva4
10. TÄÄLLÄ 11. TÄÄLLÄ 12. TÄÄLLÄ

Laadukas design on aina hyvä idea joululahjapakettiin!

 

Kuvat: Artekin ja Vitra Storen tuotesivuilta


Kommentoi