Esittelyssä Viikon blogi: Koti kaupungin laidalla

04.12.2015

Livingspace-sarjassa Indiedays Blog Awardseissa toiseksi sijoittui Koti kaupungin laidalla. Sisustusblogin takaa löytyy visualisti, jonka tunnelmalliset kuvat ja monipuoliset tekstit vetoavat lukijoihin. Lämminhenkinen blogi ihastuttaa, inspiroi ja opettaa. Vaan mitä Frida itse haluaisi vielä oppia? Alta löydät bloggaajan vastaukset ystäväkirjaan!

Friends Forever pellavamekko 2
Blogisi nimi: Koti kaupungin laidalla

Nimi: Frida Steiner

Instagram: @koti_kaupungin_laidalla

Ikä: 44

Mistä blogisi nimi tulee? Aloitin blogini puhtaasti sisustuspainotteisena, joten sen ilmentäminen blogin nimessä tuntui silloin luontevalta.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Ihastelin ja selailin aikoinaan paljon muiden blogeja, ja ajattelin haastaa itseni tekemään samaa.

Mikä on parasta bloggaamisessa? Kommentit – ehdottomasti! Se, että saa palautetta lukijoilta… Ilman niitä tämä touhu voisi tuntua hieman tylsältä ja yksinäiseltä.

Svanefors matto
Mikä taas haastavinta? Aikatauluttaminen arjen kiireissä tuntuu joskus haastavalta, kun ei yksinkertaisesti ehdi ihan kaikkea, mitä suunnittelee tekevänsä.

Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Vaaleanpunainen hirsitalo, Uusi Kuu ja Sanctuary. Näissä kaikissa on aivan mahtavia kuvia ja ihanaa silmänruokaa tällaiselle visualistille.

Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? @annamalmbergphoto, @lovewarriors, @kimklassen, @mysuburbanfarm. Oho, niitä tuli jo neljä :)

Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Toteuta omaa näkemystäsi ja tee omanlaista blogia. Persoonallisuus on hyvä asia.

Hyasintit
Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Mitään yksittäistä ei yhtäkkiä tule mieleen, mutta hauskat kommentit kyllä piristävät päivää. On niin ihanaa huomata, että lukijoillanikin on huumorintaju kohdillaan.

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Valitsen tämän asupostauksen, jonka olen kuvannut kamera jalustalla ja kaukolaukaisin kädessä. Pidän itse ihan mielettömästi tästä tunnelmasta, joka näissä kuvissa on.

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Rehellisyyttä.

Tämä tuppaa unohtumaan: Hengähtäminen ja rauhoittuminen kiireen keskellä.

frida-ellos-19
Mikä on elämäsi paras päätös? Kun aloin alkuvuonna oman pienen ”voimaannuttamis-projektini”. Olen huolehtinut enemmän itsestäni ja omasta hyvinvoinnistani.

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Narskuttelen hampaitani.

Asia, josta pidän itsessäni: Hiukset.

Nolottaa myöntää, mutta… Olen perusluonteeltani aika laiska ja mukavuudenhaluinen.

Vapaa-ajallani… Luen, ulkoilen, teen käsitöitä ja inspiroidun internetin ihmeellisessä kuvamaailmassa.

terassi 1
Haluaisin oppia… Paremmaksi valokuvaajaksi.

Kun kukaan ei näe… Tanssin ja laulan pitkin huushollia.

10 vuoden kuluttua… Minulla on itsetunto kohdillaan, naururyppyjä silmäkulmissa, inspiroidun edelleen kaikesta ympärillä olevasta ja toteutan omia visioitani.

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta
Kommentoi