Esittelyssä Viikon blogi: RAWinto

04.12.2015

Indiedays Blog Awardseissa toiseksi Motivation-sarjassa sijoittui kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä RAWinto. Blogin takaa löytyy positiivinen Aino, jonka postaukset kannustavat lukijoita kokeilemaan uutta ja löytämään omalle kropalle sopivimmat elämäntavat. Lue alta, mitä bloggaaja paljastaa itsestään ystäväkirjassa.

12050398_10153575180858418_1856463113_o-610x404_800px
Blogisi nimi: RAWinto

Nimi: Aino Mäkelä

Instagram: @makelaino

Ikä: 24

Mistä blogisi nimi tulee? Siinä yhdistyy tietysti mulle tärkeä ravinto, mun into sekä sitä että elämää kohtaan ja sitten vieläpä raakaravinto, joka on mulle erityisen tärkeää. Nimi on sinällään harhaanjohtava, sillä ravinnon lisäksi käsittelen kokonaisvaltaisesti hyvinvointia, eli aiheet liikkuu arkisista asioista aina liikuntaan ja syvälliseen pohdintaan henkisestä hyvinvoinnista.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Halu jakaa omia ajatuksia ja käsitellä kaikkea uutta tietoa, mitä onnistuin löytämään. Halusin oman kanavan jakaa innostustani asioista ja samalla innostaa myös muita uusien juttujen äärelle.

alkuperäinen-makeatletut_800px
Mikä on parasta bloggaamisessa? Ehdottomasti vuorovaikutus ja ihmisten innostaminen! Jokainen kommentti ja sähköposti ilahduttaa aina aivan suunnattomasti. On ihanaa, että voin inspiroida ja auttaa, sekä sitä kautta vaikuttaa muiden elämään positiivisesti :)

Mikä taas haastavinta? Ajanpuute… Postausideoita on jonossa hurumykkä, mutta aikaa käytettävissä vaan rajallinen määrä.

Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Viihdyn aitojen ja elämänmakuisten sekä syvällisten blogien parissa, joiden sisältö sykähdyttää. On vaikea valita kolme parasta, mutta Eevsku, Lujasti Lempeä ja Aamukahvilla saa meikäläisen sydämen kyllä lähes poikkeuksetta hykertelemään.

kiitoskuva_800px
Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? Näistä tulee aina hyvä mieli: @saraellieisabella, @myberryforest ja @saratickle

Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Tee omaa juttuasi sen sijaan, että tuhlaisit energiaa siihen mitä tai miten muut tekee. Kirjoittamalla aidosti itseäsi kiinnostavista asioista myös blogistasi tulee mielenkiintoinen :)

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Varmaan ne kerrat, kun vierailtiin mun lukijoiden luona ympäri Suomen valmistamassa raakasuklaata! Se oli tosi hauskaa.

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Varmaankin Milloin on hyvä?, joka käsittelee usein naisille arkaa ja kriittistä aihetta. Sen kirjoittaminen tuntui oikealta ja se oli todella vapauttavaa :)

P1016904_800px
Mitä arvostat muissa ihmisissä? Aitoutta ja rehellisyyttä.

Tämä tuppaa unohtumaan: Unohdan monesti sanoa kehut ääneen.

Mikä on elämäsi paras päätös? Varmaan se, kun päätin pystyväni mihin vaan. Yllätyksekseni se on myös toiminut, hahha :)

Outo tapa, josta moni ei tiedä: Vaikka oon todella laiska siivoamaan, niin rakastan tiskaamista. Se on mun tapa rentoutua.

Asia, josta pidän itsessäni: Positiivinen elämänasenne.

DSC_4516_800px
Nolottaa myöntää, mutta… Oon koukussa Paratiisihotelliin.

Vapaa-ajallani… Hemmottelen itseäni ja teen ainoastaan niitä juttuja mitkä musta tuntuu hyvältä.

Haluaisin oppia… Seisomaan käsillä!

Kun kukaan ei näe… Nautin hiljasuudesta. Vaikka saan päivittäin olla tekemisissä ihanien ihmisten kanssa on myös tärkeää muistaa pyhittää aikaa itselleen – vain ja ainoastaan itselleen.

10 vuoden kuluttua… Oon yhtä elämänilonen ja utelias kuin nyt. En halua koskaan kyynistyä.

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi