Esittelyssä Viikon blogi: Coffee Table Diary

09.12.2015

Kolmannelle sijalle Indiedays Blog Awards Livingspace -sarjassa sijoittui Coffee Table Diary. Blogia kirjoittaa ihastuttava Giselda, jonka elegantti tyyli ja harmoniset kuvat välittävät kodin rauhallisen tunnelman myös lukijoille. Lue alta bloggaajan vastaukset ystäväkirjaan!

ID-Blog-Award-OH-full-size_800px
Blogisi nimi: Coffee Table Diary

Nimi: Giselda

Instagram: @coffeetablediary

Ikä: Vähän päälle kolmekymmentä

Mistä blogisi nimi tulee? Rakkaudesta kauniisiin kirjoihin, kuviin ja sisustuksiin sekä sohvapöytäasetelmiin – yhdistettynä pieniin palasiin elämästäni päiväkirjamaisesti.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Perustin blogin saadakseni kanavan luovuudelleni sekä kiinnostuksen kohteilleni, kuten sisustaminen, kirjoittaminen ja valokuvaaminen sekä jakaakseni inspiraatiota ja ajatuksia muiden samanhenkisten kanssa.

Dec_peili_blogi_800px
Mikä on parasta bloggaamisessa? Se kun huomaan pystyneeni inspiroimaan tai auttamaan lukijoitani blogini välityksellä, ja siitä saamani aidon ystävällinen palaute.

Mikä taas haastavinta? Säännöllinen ja tiheä postaustahti yhdistettynä laatuun panostamiseen tarkoittaa sitä, että bloggaaminen vie todella paljon aikaa – vaikka onkin samalla tosi antoisaa ja inspiroivaa.

Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi?

Valkoinen Harmaja on todellinen suunnannäyttäjä suomalaisten sisustusblogien joukossa ja ensimmäinen, mitä aloin seuraamaan. Blogissa esitellään kiinnostavia alan uutuuksia ja keskitytään raikkaan kauniin skandinaavisen kodin jatkuvasti hieman päivittyvään sisustukseen.

Homevialaura on tyylikäs klassisien moderniin sisustamiseen ja urbaaniin elämään keskittyvä blogi, jonka mustavalkoista tyylipuhdasta ja yhdenmukaista kaunista kotia sekä linjaa ihailen. Blogin kirjoitukset ovat myös tosi osuvia, ja kirsikkana kakun päällä on mukana blogin menossa suloinen sisustuskoira Onni.

Suvi Sur Le Vif -blogissa on tunnelmallisen kauniita kuvia, joiden katselu vie mukanaan. Sykähdyttävien valokuvien lisäksi inspiroidun blogin herkullisista ruokaohjeista ja estetiikasta yleensäkin.

Low-Res---Tikis---T-shirt-218_800px
Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä?

@3lina_s kuvia ihanan kodikkaasta, uutta ja vanhaa taidokkaasti yhdistellen sisustetusta kodista.

@Weekdaycarnival eteerisiä minimalistisen kauniita sisustuskuvia ja taidokkaita asetelmia.

@Bymiasophia raikkaita ja ylellisiä sisustus- ja fiiliskuvia, aivan kuin kansainvälistä naistenlehteä katselisi.

Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Erotu, panosta sisältöön ja ole sosiaalinen eri kanavissa.

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Blogini täyttää vasta vuoden, joten taival on vielä aika lyhyt. Täytyy vastata ekat blogibileeni, eli Indiedays Blog Awards -gaala ja sitä edeltävät etkot blogikollegalla, missä pääsin tutustumaan moneen huipputyyppiin. Ilta huipentui siihen, kun blogini vastoin korkeimpiakin odotuksia lopulta palkittiin vuoden inspiroivimipien sisustusblogien kärkikolmikossa. Ihana ja yllätyksellinen ilta!

OH-antiikkikulma-blogi_800px
Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Kotimme kuvattiin tänä syksynä sisustuslehteen, joka oli tosi jännä juttu. Kirjoitin päivästä ja valmistautumisesta blogiin behind the scenes -kuvien kera, mistä jäi kiva muisto itselle varsinaisen lehtijutun lisäksi, mikä vielä odottaa julkaisua.

Mitä arvostat muissa ihmisissä? Aitoutta, läsnäoloa sekä rohkeutta seurata intuitiota ja tehdä omista unelmista totta.

Tämä tuppaa unohtumaan: Toisissa vähemmän merkityksellisissä asioissa kohtalainenkin suoritus on riittävän hyvä.

Mikä on elämäsi paras päätös? Työpaikan vastaanottaminen, jossa tapasin mieheni. Kyllä, rakkaus syttyi työpaikkaromanssista!

Outo tapa, josta moni ei tiedä: En käytä ollenkaan kasvovoiteita.

Asia, josta pidän itsessäni: Määrätietoisuus.

Syyskoti-Fave-photo-blogi_800px
Nolottaa myöntää, mutta… Sisustussuunnittelijan ja -bloggaajankin kotona on todellisia sisustuksen häpeäpilkkuja. Meillä suurin nolotuksen aihe on lähinnä varastona toiminut tv-huone, jota parhaimmillaan remontoin uuteen uskoon betonimaisten seinäpintojen ja sisustuksen päivityksen myötä.

Vapaa-ajallani… Syön hyvin, tapaan ystäviä ja matkustelen aina kuin mahdollista.

Haluaisin oppia… Tekemään inspiroivia videoita.

Kun kukaan ei näe… Kuuntelen täysillä musiikkia ja laulan ajaessani autoa.

10 vuoden kuluttua… Toivottavasti asun vielä tässä samassa talossa perheeni kanssa, olen onnellinen ja saan tehdä unelmatyötäni.

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi