Esittelyssä Viikon blogi: Picture Me

09.12.2015

Picture Me -blogi sijoittui kolmanneksi Indiedays Blog Awardsien Lookbook-sarjassa. Mariannen blogi pursuaa toinen toistaan kauniimpia kuvia ja upeampia asuja, joista voi helposti ammentaa inspiraatiota huonoimpanakin vaatepäivänä. Alta löydät bloggaajan vastaukset ystäväkirjaan!

21907530736_7d7a92bd2b_b800px
Blogisi nimi: Picture Me

Nimi: Marianne Sendenali

Instagram: @mariannnen

Ikä: 19

Mistä blogisi nimi tulee? Mietin nimeä aikoinaan tosi pitkään, mutta lopulta inspiroiduin sen hetkisen lempiblogini Rosa Fiona-Bettinan osoitteesta, joka oli pixieyou.

21386177235_d3fb6c0f38_o800px
Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Luin tosi nuorena jo blogeja ja varsinkin muotiblogit aina kiinnostivat mua. Pidin ensin Miley Cyrus -faniblogia, ja perustin oman muotiblogini 15-vuotiaana heti, kun ostin ensimmäisen oman digikameran rippilahjarahoilla.

Mikä on parasta bloggaamisessa? Asukuvien suunnittelu, ottaminen ja muokkaaminen. Paras tunne on, kun oot saanut kaikin puolin onnistuneet kuvat ja pääsee julkaisemaan ne. Kommunikointi lukijoiden kanssa on kans huippua; koitan aina vastata kaikille, jotka ovat aikaansa käyttäneet mulle kommentointiin.

Mikä taas haastavinta? Tällä hetkellä valon puute ja kylmä sää. Kuvia ei huvita ottaa ulkona ja sisälläkään ei oo tarpeeksi valoa.

Mitä kolmea blogia seuraat? Miksi? Angelica Blick on mun pitkäaikainen suosikki. Niin inspiroivia kuvia ja hyvät tekstit hänen jokapäiväisestä elämästä. Kira Kosonen, jota aloin seuraamaan heti alusta alkaen pari vuotta sitten Hanna (Stictly Style) -siskonsa kautta. Tässä on mielestäni tän hetken kuumin suomalaisbloggaaja. Start living your best life on aika uusi löydös, mutta tykkään blogin motivoivista ja inspiroivista teksteistä.

21779254590_92e3134f93_b800px
Kolme inspiroivinta Instagram-tiliä? @nyanelebajoa, @mckaystore ja @kyliejenner.

Vinkki aloittavalle bloggaajalle: Laadukkuuteen kannattaa panostaa ja tehdä blogista persoonallinen. Mun mielestä kuitenkin tärkein ohje on, että tee just sitä omaa juttuasi, mikä tuntuu susta hyvältä.

Mikä on hauskin muistosi bloggaamiseen liittyen? Se, kun töissä Glitterissä yks mun asiakas yhtäkkiä kysyi, oonko joku julkkis. No, hän sitten tunnisti mut ja kertoi seuraavansa mun blogia.

Jos pitäisi valita yksi suosikki omista postauksistasi, mikä se olisi? Syyskuussa Israelissa tekemäni postaus Yafo. Saispa aina olla noissa maisemissa ottamassa asukuvia!

21191867953_46bba14551_o800px
Mitä arvostat muissa ihmisissä? Itsevarmuutta, mutta ei kuitenkaan ylimielisyyttä, muiden huomioon ottamista ja sellasta spontaania hulluttelua.

Tämä tuppaa unohtumaan: Vitamiinit aamuisin, nyt varsinkin D-vitamiini olisi tarpeen.

Mikä on elämäsi paras päätös? Muutin juuri ennen ylioppilasjuhliani poikakaverini kanssa yhteen. Ajoitus ei ollut mitenkään kovin ihanteellinen, mutta en oo katunut päivääkään.

23121941425_3e4ec1f2c0_b800px
Outo tapa, josta moni ei tiedä: Mulla sattuu monesti iltaisin kunnon iltavilliys päälle, jolloin tanssin, laulan ja muuten vaan hulluttelen.

Asia, josta pidän itsessäni: Tulen kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen, ja omistankin tosi monenlaisia kavereita ja tuttuja.

Nolottaa myöntää, mutta… Valitsen mieluiten tv:stä jotain hömppä reality-sarjoja.

Vapaa-ajallani… Teen suurimmaksi osaksi blogiin liittyviä juttuja.

22912038191_d887a98bae_o800px
Haluaisin oppia… Uuden kielen asumalla maassa, jossa kieltä puhutaan. Ranskaa olen opiskellut ala-asteelta lukioon, mutta en vieläkään osaa sitä täysin sujuvasti. Toivottavasti vielä joku päivä.

Kun kukaan ei näe… Haha, good one! ;)

10 vuoden kuluttua… Teen toivottavasti työtä, josta pidän ja asun ehkä jopa jossain lämpimämmässä paikassa kuin Suomessa.

 

Teksti: Sonja Pelkonen
Kuvat: Bloggaajalta


Kommentoi